MARUV
Zainteresovan član
- Poruka
- 447
Može da se gugla "3% online sa prevodom"Koji idiot da ime seriji 3%
to nema šanse da se guugla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može da se gugla "3% online sa prevodom"Koji idiot da ime seriji 3%
to nema šanse da se guugla
opet neka kuknjava od strane migranata...
A sto skidas ? Zar ne postoji Netflix da se gleda normalno ?Skidam seriju Jane the virgin. Dobra je serija.![]()
A sto skidas ? Zar ne postoji Netflix da se gleda normalno ?
Mislim sto se tice kvaliteta i svega ; ipak je bolje kad se gleda direktno sa platformeI ja isto skidam. Sta je tu nenormalno?
Mislim sto se tice kvaliteta i svega ; ipak je bolje kad se gleda direktno sa platforme
Nabil , torrenti su mnogo stariji od nekog Netflixa ... niko na nece uskratiti slobodno share-ovanje preko neta ...A sto skidas ? Zar ne postoji Netflix da se gleda normalno ?
Pa i ne bas.. Lako i brzo se skinu 1080p sa torrenta.. U zemlji u kojoj narod prezivljava na hlebu, pasulju i krompiru sa primanjima od 200 evra ti mislis da je lako izdvojiti tih 10 dolara svaki mesec za Netflix, pa onda jos po toliko za HBO, Amazon, Disney, itd...
Nije tema ali ...
Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2020. godine iznosila je 80 288 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 58 132 dinara.
https://www.stat.gov.rs/sr-Latn/oblasti/trziste-rada/zarade
... ali ok ... nek je ziv torrent![]()
Nije tema ali ...
Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2020. godine iznosila je 80 288 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 58 132 dinara.
https://www.stat.gov.rs/sr-Latn/oblasti/trziste-rada/zarade
... ali ok ... nek je ziv torrent![]()
The 100 je počeo da razvlači mozak.Mislim da je krajnje vrijeme da se završi ova priča.
napisao je Tzar da je poslednja sezona....slazem se ..krajnje je vreme da se zavrsiThe 100 je počeo da razvlači mozak.Mislim da je krajnje vrijeme da se završi ova priča.
Koliko je realno da se svi shibaju karatecki,Gangs of London
Ocena 8,3
Uloge: Ray Panthaki, Joe Cole, Lucian Msamati
Prica se odvija u Londonu, nakon sto je ubijen najmocniji covek londonske mafije ,
pocinje borba za moc i novac u kojoj niko nije siguran a ni postedjen
U seriji ima vrlo brutalnih scena ubistava