Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Kazu da Jeff voli seriju. Ima toliko para da moze da snima seriju samo za svoje uzivanje.
- - - - - - - - - -
Meni je ok. Cak bih rekao da je ovo najbolja sezona do sada. Konacno radnja pocinje da dobija neki smisao.
Kako smisao tri epizode se mole da ispituju onog cudo. I kao glavni razlog sto se ustrucavaju bradonja kaze "Jer sve sto izadje iz tih usta je otrov"

A i poceli su da drmaju kameru nesto mnogo... izgleda da misle da je to cool kao pre 15 godina...
Poslednja izmena:

Odgledala sam prvu sezonu, zabavno je za gledanje, kao drama, ali spijunazni deo skripi. Super glumci itd.
Ne trazim ja eksplozije,nego ubedljivost. Ako su neki muz i zena zahebani sovjetski spijuni koji su ubaceni u SAD i kao super kul, nema sanse da ona dobije nervni slom,otme agenta Petersona da bi ga ubila, dozvoli da im on cuje glasove, i onda dobije nervni slom PRED NJIM, pa ga vrate na klupicu,kao nista nije bilo, da moze svojim kolegama da pripoveda da su ga oteli agenti,muskarac i zena, itd. Shvatas sta hocu da kazem? Postavka spijunskog zapleta je OK,ali izvodjeje je traljavo, da ne kazem infantilno. I u najboljim spijunskim filmovima ima ljudske drame (Smajlijeva zena En je teska fufa, i na kraju se smuva sa njegovim kolegom iz Cirkusa), cak je i neophodna, ali ne na ovu foru ... A inace mi uopste nije stalo da se svadjam, uzivajte u seriji