- Poruka
- 48.022
Ок је Preacher.Мада прича и нема неке логике,јер је тотални хаос али забаван хаос па ко воли.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krenuo da gledam Preacher, po starom slavnom stripu. Bivsi placenik nasao veru,postao svestenik na klimave noge, kad naleti na novog najboljeg druga,koji je igrom slucaja neozbiljni vampir star sto i nesto leta, panker, pijandura i gresnik,ponekad i glas razuma, dok ga sve vreme juri dobra treba iz starih vojnickih vremena, resena da ga ubedi da se vrati starom poslu. no, zajedno ih ujedine neke nove okolnosti: pretnja po svet od strane necastivih sila kojima se valja usprotiviti za spas covecanstva...e sad, ja sam ogledao tek dve epizode, ima ih 24, dve sezone...malo je razvuceno u pocetku, pa me interesuje, ako je ko gledao vec, da li se nastavlja dalje u istom tempu, ima li promene neke, vredi li ispratiti? ko zna?![]()
Još sam na drugoj sezoni i za sada drži pažnju...^ preporučujem ti da ostaneš na prve dve sezone. Sve posle toga je neuporedivo lošije...
Izasla je nova sezona Vikinga, bas me zanima ko ce sada poneti glavnu ulogu, mozda jedino Ivar ima neki potencijal
Pratim trecu sezonu Mr. Robot-a, serija je i dalje na istom vrhunskom nivou, prica je i dalje mindfuck i svidja mi se sto se preplice sa relanim dogadjajima, poput tipa izbora Trampa za cp-a
Poceo sam da gledam Deadwood na preporuku jednog forumasa, trenutno sam na drugoj sezoni. I ako nisam neki ljubitelj vremena Westerna serija drzi paznju i lepo se razvija, preporucujem