Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Two Broke Girls
Sitkom, epizode 20 minuta, duhovito je: dve cimerke - jedna je bivsa bogatasica, druga toughasanail cica iz Brooklina - rade u istom dajneru, i dok jedna podhebava hipstere, druga plavi planove kako da se obogate. OK za opustanje, za sada ne vredja inteligenciju.
2bg-costume-designer-blog-image2.jpg

Trenutno gledam venecuelansku sapunicu ''La mujer de judas'' ili po naški ''Judina žena''.
Preporuke!!!
(Ali sad šalu na stranu, stvarno je dobra serija, ali ima naravno nelogičnosti!)

- - - - - - - - - -

Two Broke Girls
Sitkom, epizode 20 minuta, duhovito je: dve cimerke - jedna je bivsa bogatasica, druga toughasanail cica iz Brooklina - rade u istom dajneru, i dok jedna podhebava hipstere, druga plavi planove kako da se obogate. OK za opustanje, za sada ne vredja inteligenciju.
2bg-costume-designer-blog-image2.jpg

Ali ova plava debela, kakav je car meni ta likuša, smejem se na njenu samu pojavu hahah

- - - - - - - - - -

Mrzim inače serije ovakvog tipa, ali drži tako ponekad pažnju

Volim kada postoji ''mozgolomka'' ali opet i humor koji radnju čini podnošljivom...:D Ona se super snašla u Holivudu, koliko kontam i udala se za hrvata, naučila je ''pravila igre'' i zato joj karijera ide uzlaznom putanjom, ne previše skokovito ali svakoga dana napreduje! Mnogi naši odu tamo i glume ludilo, likovi misle da su neki extra ''razbijači'' a ribe da su i najpametnije i najlepše i još ako urade nešto baš balkansko i neotesano mogu samo da spakuju kufere i vrate se oklen su došli, što u mnogi i uradili...Čitam njenu stranicu na FB i uvek je pozitiva...:)

Ova "debela', kako ti vredjas ljude je Djenifer Kulidj i bila je Stiflerova mama i postala popularna. Zbog nje je nastala skracenica MILF, koju ti rado ukucavas i spominjes sa svojim drugarima i rado gledas filmove u kojima je ta skracenica. JA sam je upoznala i bila sam kod nje kuci u Nju Orlianzu. Gde god se pojavi ona izazove smeh.

- - - - - - - - - -

e molim te, bar kad pišeš njeno ime na srpskom jeziku, udostoji se da napišeš kako treba. nije sa đ, nego sa dž.
dakle, dženifer kulidž.

ne vidim da sam igde tražila da mi objasniš termin milf, a filmovi poput američke pite su mi krajnje degutantni
svaka čast što si je upoznala, mnogo si postigla u životu

i da, to što konstatujem to što neko ima višak kilograma, ne znači automatski da vređam
smarate više sa tim
da sam rekla za nekog da je mršav, ne biste napali

Poslednja izmena:
Meni bila bolja serija pre nego sto se Castle smuvao sa onom nasom gastarbajterkom. :mrgreen:

Pa naravno, veliki deo price je hoce li se smuvati ili ne. A inace, serija mi se svidja zbog njegovog lika, ne njenog, nekako je taj budalasti glumac uspeo da napravi sarmantan lik + uvek mi se dopada kad potcenjuju pisce i tripadzije, a oni na kraju nekom svojom kombinacijom maste i intuicije ipak provale o cemu je rec. Tzv. amateur sleuth, taj lik mi je uvek simpatican.

Stranger Things 2... stigao do pola. Nije loše, ali nekako imam utisak da je veliki pad u odnosu na prvu sezonu. Videćemo da li će do kraja da se popravi.
Stigao sam do trece epizode i za sada prilicno dojajna serija. Drzi atmosferu iz prve sezone. Pokusacu da se iskontrolisem da ne izbindzujem veceras sve, pa da kao zombi idem na saljku. I ne bi mi bilo prvi put. :mrgreen:

Pa naravno, veliki deo price je hoce li se smuvati ili ne. A inace, serija mi se svidja zbog njegovog lika, ne njenog, nekako je taj budalasti glumac uspeo da napravi sarmantan lik + uvek mi se dopada kad potcenjuju pisce i tripadzije, a oni na kraju nekom svojom kombinacijom maste i intuicije ipak provale o cemu je rec. Tzv. amateur sleuth, taj lik mi je uvek simpatican.

Filliona sam zgotivio veoma u Firefly-u, pa sam zbog njega poceo da gledam Castle. Cini mi se da je malo podcenjen glumac...

Meni je Castle bila jedna od omiljenih, dok je nisu ofucali :lol: Rajan i Espozito do samog kraja su mi bili highlight serije :super:
I Castle prati od sindroma od kojeg pati vecina serija - ne znaju da zavrse kada treba. Time sto odlazu kraj samo zaseru seriju, a ne znam kako im nije jasno da je takodje umetnost izabrati tajming kraja. Evo, nek se ugledaju na The Wire, oni su itekako znali sta rade i kad i kako da zavrse. :mrgreen:

Prime Suspect 1973 (2017)

Ova miniserija je prequel serije Prime Suspect u kojoj je glumila Helen Miren, tj. prikazuje Tenisonkine prve dana u policiji, pre nego sto je postala glavna faca. Fino za gledanje, klasicna - policija istrazuje ubistvo, mlada policajka uci posao. Posto je snimano sada, a radnja se desava sedamdesetih godina proslog veka, malo se primecuje koliko su uzivali u stilizaciji i izboru muzike, ali serija je britanska pa je ipak sve pod kontrolom, tj. nisu preterali, niti je nabudzena feministicka rabota.

prime_suspect_1973_01.jpg

MV5BNDFlZTkxMmItZDZjYy00NzcyLTliMjYtYjk5Y2FhOTdjMTAzXkEyXkFqcGdeQXVyMjExMjk0ODk@._V1_SY1000_SX708_AL_.jpg

Back