Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Ajvar je srbenda...
a7r633m_700b.jpg

Može li mi neko ko prati Black Mirror, reći šta se desi na kraju druge epizode druge sezone? Stigla sam do polovine otprilike i toliko sam se potresla da nisam mogla da nastavim. :lol: To je epizoda u kojoj fotografišu devojku koja pokušava da pobegne od ubice.

Nista se ne desi. Snimala je zlocin, to joj je kazna. Svaki dan isto. Na kraju dana joj obrisu secanja i opet Jovo nanovo.

Gledaj trecu sezonu obavezno. ;)

Gledam najnoviju 6 sezonu Highway Thru Hell (stigao sam do 10 epizode).

Ja sam gledao dok se prikazivalo na tv-u i imam na fejsu njegovu stranicu pa pratim tu i tamo..Uvek su mi bile zanimljive te saobracajke,udesi i to....bez smrtnih ishoda naravno...al oni americki kamioni,njuskasi,pa po 2 prikolice vuku uz ona brda...:D treba to voziti...mene strah leti niz Cestobrodicu hahaha :D

Za one koji prate, kako vam se čini nova sezona Vikinga? Znam da su se mnogi smorili što nema više Ragnara, ali je priča o tom dobu mnogo šira nego priča o njemu. A tu je i Ajvar, luđi nego bilo koji dosadašnji lik u seriji, tako da je meni lično ovo izuzetno zanimljivo i dalje...

Poprilično zadovoljan, iako nisam bio previše skeptičan zbog nedostatka Ragnara, a za to je najzaslužnija 3. sezona Narcosa, koja je bila daleko iznad mojih očekivanja, kojoj je takođe falio "glavni lik".

Poslednja izmena:
Edrijen Broudi odličan kao Čangreta u četvrtoj sezoni Peaky Blindersa, kakav glas...

meni nije loš al ipak nekako preterano glumata,baš se vidi da forsira i glas taj i akcenat i mimiku,glumu uopšte
zabavan je svakako za gledati al..meh

što se tiče vikinga,jedna od najgorih serija koje sam gledao,a ova sezona će biti vrv najgora
nikad neću skapirati što se bukvalno svi lože na ovo smeće,očajna gluma,očajna radnja,dijalozi,sve bukvalno

meni nije loš al ipak nekako preterano glumata,baš se vidi da forsira i glas taj i akcenat i mimiku,glumu uopšte
zabavan je svakako za gledati al..meh

što se tiče vikinga,jedna od najgorih serija koje sam gledao,a ova sezona će biti vrv najgora
nikad neću skapirati što se bukvalno svi lože na ovo smeće,očajna gluma,očajna radnja,dijalozi,sve bukvalno
pa i u pravu si negde za ovo ali ipak svidja mi se lik Changrete bash, zesce je sranje kako su zavrsili cetvrtu sezonu.

Ja mislio ovo počinje u decembru...
Al su se ofucali...Oboje...Moldi malo više ali i Skali, osušila se:roll: Nisu oni toliko stari, još žive bez ikakvog stresa u državi gde im je sve dostupno...
Kad sljokas nije bitno gde zivis, posto ces svakako propasti i dobiti onu podbulu facu. Dzilijen bi izgledala svezije da promeni boju i oblik kose, ovako izgleda kao neka profesorka u provincijskoj gimnaziji.

Završi se prva sezona izvanredne serije brata Dragana Bjelogrlića...

https://andrija-i-andjelka.com/senke-nad-balkanom

Još nije postavljena poslednja epizoda na ovaj website; biće nešto kasnije.

Nemam reči.

Pomenuta je i genijala Marija Oršić, koju su scenaristi greškom nazvali Marija Orsić... obrukali su se za sve (sitne) pare... Znači da nisu dobro čitali literaturu, ili pak listali po Internetu. Rekoh ja lepo da su kvačice jako bitne, ali niko mi ne veruje...

Alo, bre, nije Marija Orsić, nego Marija Oršić...

https://www.hermetizam.com/ostalo/problemski-clanci/marija-orsic.html

Knjigu u šake...

https://noizz.rs/kultura/misteriozn...-balkanom-je-najcudnija-prica-20-veka/hzbn9e7

Tu je i dečak Kiro Gligorov, ali i Jezdićeva improvizacija sa psovkom gde im psuje majku u "sitnu p1čku", što je već ranije izvalio u jednom filmu, i čega nema u scenariju...

Mnogo propusta i mnogo minusa. No comment.

Ukusi su različiti, meni je recimo gluma u Vikinzima uglavnom odlična, posebno ako se ima u vidu činjenica da većina glumaca dolaze iz neengleskog govornog područja. Što se radnje tiče, to je i najzanimljiviji deo, jer se bazira na delu istorije koja je većini ljudi uglavnom nepoznata. Pa tako, kad počneš da gledaš seriju, shvatiš da su Severnjaci direktno zaslužni, između ostalog, za stvaranje Rusije i Engleske, a takođe i za mnoge druge stvari o kojima ja, primera radi, pojma nisam imao dok nisam počeo da gledam tu seriju. Posle sam se zainteresovao i nastavio da kopam po toj istoriji, pa pronašao još brdo drugih zanimljivosti...

shavatam da su ukusi različiti i da je sve subjektivno al mi nikako ne ide u glavu kako neko onako preamatersku i prejadnu glumu u vikinzima može nazvati ODLIČNOM..msm..bar da si rekao da ti je dobra haha valjda ima nekih granica hm

Nazvao sam je tako zato što mislim da su pojedini glumci (to jest većina) odlično odglumili, s obzirom na to da je serija snimana uglavnom na engleskom jeziku, koji većini glumačke ekipe nije maternji. Da ne pominjemo kako se u seriji pojavljuju i vrhunski glumci poput Gabriela Byrnea. I naravno da tematika serije nisu razgovori o smislu života uz šolju čaja, već surovo vreme u kome se nije puno pričalo, ali se puno ubijalo...

Back