LepoJebiTifin
Primećen član
- Poruka
- 667
Odlican , lucidan , fantastican . . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lucifer, Preacher, The exorcist, a sad i The young pope, kakva je to pomama za papama i sveštenicima i crkvi, zar to nije prevaziđeno i dosadno? Od ovih prethodno navedenih serija sam odustao jer su dosadne i predvidive, ne verujem ni da je ova gore nešto bolja.

samo sto je young pope rezirao Sorentino, ako sam dobro vidio
u svakom slucaju
fala vi sto me podsjetiste
Za sada su izasle samo cetiri epizode ali izgleda da ovo nece biti losa serija.
Jude Law u ulozi mladog, i po svoj prilici amoralnog pape. Antiheroji postaju bas popularni kao protagonisti ovih novijih serija.
Lucifer, Preacher, The exorcist, a sad i The young pope, kakva je to pomama za papama i sveštenicima i crkvi, zar to nije prevaziđeno i dosadno? Od ovih prethodno navedenih serija sam odustao jer su dosadne i predvidive, ne verujem ni da je ova gore nešto bolja.

krenula serija mars na nacionalnoh geografiji i cini mi se istovremeno na fox-u
tema je grandiozna. prva epizoda je spektakularna. nadajmo se da ce tako biti i dalje
Dokumentarac ili igrana?
Black Mirror, odgledala treću sezonu. Dobro je. Teška nelagodnost, treba pogledati ako već niste.
Ali ok... snimaju još, tako da je i to ok.Inače ne volim kada ubace previše psihologije ali bez nje bi sada sve bilo gotovo u 15 minuta, upadnu, uzmu stvari i gotovo! Postepeno lomljenje Rika i Ekipe zaslužuje malo dužu razradu...Inače, Negan u stripu psuje kao kočijaš, osim što je sveže obrijan!