Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Sva sreća pa sam se ja napio te nisam ni razmišljao o tome 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu isli dalje jer su otkrili da seriju uglavnom gledaju zene, a sponzori su bili industrija automobila i piva. Inace, odlicna serija, likovi razradjeni i Blejd normalije prikazan, ne kao u filmovima gde sam pobije 100 vampira levom rukom, a 150 desnom.
E kad sam ja posle prve dve sezone pricao da se popularnost TWD zasniva na senzacionalistickoj brutalnosti, sa periodicnim smenama glavnih likova, da serija nema ni cilj ni smisao i da tako mogu hiljadu sezona da lutaju Amerikom i ubijaju zombije, govorili su mi da nemam pojma. Vidim, ljudima sad postaje jasnije. Samo napred.
Kad se uzivis ili ti vezes za likove svaka serija ti moze biti zanimljiva...jer nije svaciji ukus isti jelte....tako da ja serije ne delim na dobre i lose nego na dosadne i zanimljive (moj licni izbor gledam sta se meni svidja ne znaci da ce se to nekome drugom svidjati) , uostalom serije i sluze da se opustimo i zabavimo ionako je to sve iza kamere
zdravi i zivi bili nedajte se da vas ugrize zombi
the walking dead gledam i dalje, ne znam ni ja zbog cega ali eto mozda ono sa pocetka ''vezes se za likove'' ili me zainteresovala tema serije ''sta kad bi se to meni desilo''![]()
Sad sam pogledala prvu epizodu Quarry, odlično.
Glumac fantastičan, muzika, kako to sve izgleda, priča - sve prva liga.