Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- Is there a Mac Conway here?Kolega, hvala velika for the service you are doing to the movie and TV industries.
Usput, LM-G je suave.
- Is there a Mac Conway here?
- Yeah. I'm Mac Conway.
Suave sa onom "cvorugom" posred cela![]()
Tako kazu...Ali te oci imaju neki sjaj... : )))
Sledece godine dolazi nastavak![]()
Westworld
)
pa, ako pogledam i drugu epizodu javicu. glumci su dobri
7/10
O čemu se radi u Tvin Piksu - ako može kratak opis?
O čemu se radi u Tvin Piksu - ako može kratak opis?
Kako bolesna epizoda WTD-a, majku im. Još sam jeo u trenutku kada je ono oko iskočilo, a obično nisam gadljiv, al morao sam da prekinem s jelom do kraja epizode.
Quarry - Elmore Leonard
Ja gledam Blejda na B92. Vidim da je starija, pre deset godina snimano,i to samo jedna sezona,sto nisu isli dalje nemam pojma...stvarno je dobra serija.bas drzi paznju,uvlaci,svaki put jedva cekam da docekam next.
...Uvece sednem s prstima ko vucic.![]()
karakteristika svake velike serijepogledao so2e02 i s01e03. sporo, sporo, sporo, do dzadza
nagovestaj neke komplikovane i znacajne radnje u pic! ali, do te radnje da osedis.
jedno je sigurno da se bitno razlikuje od onog straog originala. e, sad da li se radi o problemu i ocovecenju vobota, ili o orotobenju ljudi, nije jasno. mozda i jedno i drugo.
mozda je najbolje pogledati kada se zavrsi, pasve za jedan dan. mozda
Kako bolesna epizoda WTD-a, majku im. Još sam jeo u trenutku kada je ono oko iskočilo, a obično nisam gadljiv, al morao sam da prekinem s jelom do kraja epizode.