Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Westworld

)

pa, ako pogledam i drugu epizodu javicu. glumci su dobri

7/10

pogledao so2e02 i s01e03. sporo, sporo, sporo, do dzadza

nagovestaj neke komplikovane i znacajne radnje u pic! ali, do te radnje da osedis.

jedno je sigurno da se bitno razlikuje od onog straog originala. e, sad da li se radi o problemu i ocovecenju vobota, ili o orotobenju ljudi, nije jasno. mozda i jedno i drugo.

mozda je najbolje pogledati kada se zavrsi, pasve za jedan dan. mozda

Ja gledam Blejda na B92. Vidim da je starija, pre deset godina snimano,i to samo jedna sezona,sto nisu isli dalje nemam pojma...stvarno je dobra serija.:D bas drzi paznju,uvlaci,svaki put jedva cekam da docekam next.
...Uvece sednem s prstima ko vucic.:)

Nisu isli dalje jer su otkrili da seriju uglavnom gledaju zene, a sponzori su bili industrija automobila i piva. Inace, odlicna serija, likovi razradjeni i Blejd normalije prikazan, ne kao u filmovima gde sam pobije 100 vampira levom rukom, a 150 desnom.

pogledao so2e02 i s01e03. sporo, sporo, sporo, do dzadza

nagovestaj neke komplikovane i znacajne radnje u pic! ali, do te radnje da osedis.

jedno je sigurno da se bitno razlikuje od onog straog originala. e, sad da li se radi o problemu i ocovecenju vobota, ili o orotobenju ljudi, nije jasno. mozda i jedno i drugo.

mozda je najbolje pogledati kada se zavrsi, pasve za jedan dan. mozda
karakteristika svake velike serije :cool:

Kako bolesna epizoda WTD-a, majku im. Još sam jeo u trenutku kada je ono oko iskočilo, a obično nisam gadljiv, al morao sam da prekinem s jelom do kraja epizode.
crying-waterfalls.gif

Nisam mog'o da spavam pola noći!!!

Back