LepoJebiTifin
Primećen član
- Poruka
- 651
Odlican , lucidan , fantastican . . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lucifer, Preacher, The exorcist, a sad i The young pope, kakva je to pomama za papama i sveštenicima i crkvi, zar to nije prevaziđeno i dosadno? Od ovih prethodno navedenih serija sam odustao jer su dosadne i predvidive, ne verujem ni da je ova gore nešto bolja.
samo sto je young pope rezirao Sorentino, ako sam dobro vidio
u svakom slucaju
fala vi sto me podsjetiste
Za sada su izasle samo cetiri epizode ali izgleda da ovo nece biti losa serija.
Jude Law u ulozi mladog, i po svoj prilici amoralnog pape. Antiheroji postaju bas popularni kao protagonisti ovih novijih serija.
Lucifer, Preacher, The exorcist, a sad i The young pope, kakva je to pomama za papama i sveštenicima i crkvi, zar to nije prevaziđeno i dosadno? Od ovih prethodno navedenih serija sam odustao jer su dosadne i predvidive, ne verujem ni da je ova gore nešto bolja.
krenula serija mars na nacionalnoh geografiji i cini mi se istovremeno na fox-u
tema je grandiozna. prva epizoda je spektakularna. nadajmo se da ce tako biti i dalje
Dokumentarac ili igrana?
Black Mirror, odgledala treću sezonu. Dobro je. Teška nelagodnost, treba pogledati ako već niste.
Inače ne volim kada ubace previše psihologije ali bez nje bi sada sve bilo gotovo u 15 minuta, upadnu, uzmu stvari i gotovo! Postepeno lomljenje Rika i Ekipe zaslužuje malo dužu razradu...Inače, Negan u stripu psuje kao kočijaš, osim što je sveže obrijan!