AlalVeraBataljon
Primećen član
- Poruka
- 565
Звездана капија: Атлантида се мени јако свидела. Гледао сам је на AXN-у. Слажем се да је боља од SG 1 и да је занимљива.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Britanska serija "Humans" pravi odličnu priču o artificijelnoj inteligenciji. Podseća me na mešavinu serije "Utopia" i filma "Ex machina" izvlačeći najbolje iz oba, ali nipošto nije neoriginalna. Britanci zasigurno znaju da naprave dobru atmosferu i da izgrade priču u kojoj nije klišeiziran odnos likova u good/bad guy smislu
Kakvoj inteligenciji?
veštačkoj, ako već treba da se sve objašnjava.
Vidis kako ipak znas da postoji rec za artificial.
ooo, pa da li smo na pdf dobili i profesoricu srpskog, neku filološku snašu? ili se ti onako iz hobija baviš jezičkim čistunstvom?
Потпуно подржавам Џекси 1005.
Месечева, не буди задрта ко да си с Мањаче.
i eto, ispadoh ja zadrta...Јој Месечићу, али, и трпање тих туђица и где треба и где не треба је исто глупо.
Него да те питам, јеси била скоро даунтаун?
Како ти је швестер? Јел лајкује френдове на фејсу?
И филм је део културе, а стуб културе је језик. Видиш како ови Срби у Вуковару све пишу ћирилицом, и то им је гарант да ће опстати у тешким временима.
Мислим да уопште овај пдф није неподесан за примедбу оваквог карактера, али без тешких речи. Ако неко прихвати, нек прихвати, ако не, све у реду.
Ајде сложићу се, нарочито са последњим делом![]()

veštačkoj, ako već treba da se sve objašnjava.
Kako si ti pametan. Je l' kazes mami: "Zasto ne ugradis artificijalne nokte?"
Ne al bih rado tebi rekao da ugradiš artificijelni mozak jer ti ovaj trenutni nije od nekog značaja.
Odgledah nedavno prvu sezonu serije "The Strain". vec na pola mi se smucila, no ipak odgledah do kraja.
Deda se uopste nije uziveo u ulogu, ocajno, koliko lose glumi. Ni Eph mi se ne dopada, vise mu lezi uloga nekog njanjavka kog je glumio u House of Cards), no heroja koji spasava svet.
Jedini lik cija mi se gluma dopala bio je Eichorst. Uz bolje razradjen scenario i bolji odabir glumaca, ovo je mogla biti dobra serija.