Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Britanska serija "Humans" pravi odličnu priču o artificijelnoj inteligenciji. Podseća me na mešavinu serije "Utopia" i filma "Ex machina" izvlačeći najbolje iz oba, ali nipošto nije neoriginalna. Britanci zasigurno znaju da naprave dobru atmosferu i da izgrade priču u kojoj nije klišeiziran odnos likova u good/bad guy smislu

Потпуно подржавам Џекси 1005.

Месечева, не буди задрта ко да си с Мањаче.

pa naravno da je ti podržavaš :) i eto, ispadoh ja zadrta...

u suštini me jezički čistunci ne zanimaju, budale, nije mi to profesija da se borim sa takvima, ali me iznervira kad vidim to proseravanje na pdf na kome ćaskamo o filmovima i serijama. Dečko preporučio seriju, a snaša ide za njim i insistira na okolotrbušnom pantolodršcu. Za takve gluposti uvek može da svrati na pdf za jezik i o tom truća

Јој Месечићу, али, и трпање тих туђица и где треба и где не треба је исто глупо.

Него да те питам, јеси била скоро даунтаун?
Како ти је швестер? Јел лајкује френдове на фејсу?:D

И филм је део културе, а стуб културе је језик. Видиш како ови Срби у Вуковару све пишу ћирилицом, и то им је гарант да ће опстати у тешким временима.

Мислим да уопште овај пдф није неподесан за примедбу оваквог карактера, али без тешких речи. Ако неко прихвати, нек прихвати, ако не, све у реду.

Poslednja izmena:
Јој Месечићу, али, и трпање тих туђица и где треба и где не треба је исто глупо.

Него да те питам, јеси била скоро даунтаун?
Како ти је швестер? Јел лајкује френдове на фејсу?:D

И филм је део културе, а стуб културе је језик. Видиш како ови Срби у Вуковару све пишу ћирилицом, и то им је гарант да ће опстати у тешким временима.

Мислим да уопште овај пдф није неподесан за примедбу оваквог карактера, али без тешких речи. Ако неко прихвати, нек прихвати, ако не, све у реду.

to što si naveo nisu tuđice, već klinačko proseravanje sa korišćenjem mahom engleskih reči. ne znam kako se to stručno zove, ali sam sigurna da nije ono što podrazumevamo pod tuđicama.
Srbi pišu i latinicom, hvala bogu, i opstaju sa oba pisma i fašizam onih koji zabranjuju ustavna prava nikada neće dovesti u pitanje opstanak Srba. Opstanak Srba dovodi u pitanje samo naša glupost.

83703334.jpg

Odgledah nedavno prvu sezonu serije "The Strain". vec na pola mi se smucila, no ipak odgledah do kraja.
Deda se uopste nije uziveo u ulogu, ocajno, koliko lose glumi. Ni Eph mi se ne dopada, vise mu lezi uloga nekog njanjavka kog je glumio u House of Cards), no heroja koji spasava svet.
Jedini lik cija mi se gluma dopala bio je Eichorst. Uz bolje razradjen scenario i bolji odabir glumaca, ovo je mogla biti dobra serija.

Odgledah nedavno prvu sezonu serije "The Strain". vec na pola mi se smucila, no ipak odgledah do kraja.
Deda se uopste nije uziveo u ulogu, ocajno, koliko lose glumi. Ni Eph mi se ne dopada, vise mu lezi uloga nekog njanjavka kog je glumio u House of Cards), no heroja koji spasava svet.
Jedini lik cija mi se gluma dopala bio je Eichorst. Uz bolje razradjen scenario i bolji odabir glumaca, ovo je mogla biti dobra serija.

slazem se ( al ne na gomilu ))) visoka produkcija niski standardi.. no..valja popuniti vreme necim na visko turaznim TV stanicama za koje je pretplata izvor prihoda

secam se kad sam odgledao prvu epizodu serije the strain pomislio sam da ce da bude bas mnogo kvalitetna serija...prva epizoda je extra ostale su sr..anje... :D serija za ubijanje vremena, nista posebno
mr.robot me je razocarao u zadnje 2-3 epizode..nerviraju me to sa shizofreniom, toliko prezvakana tema..gledao sam neki film sa hakerom koji ima neke prijatelje u glavi..to izgleda postaje standard, dobar haker mora da bude lud..ne svidja mi se u kom pravcu su krenuli..
sons of anarchy, dave mnogo..

Naterala sam sebe da odgledam drugu sezonu True detective...
Nisam se pokajala.
Jer da nisam odgledala, ne bi mi bilo jasno kako neko od onoliko dobre serije napravi ovakvo sranje.
Sto je najgore druga sezona bi i bila gledljiva da ne nosi taj naziv.
Mzim Kolina Farela, fakat, ali u ovoj ulozi mi coveka bi zao... toliko klisirani, jadni, lose napisani dijalozi... da te muka spopadne.. Oni nisu mogli to da odglume da izgleda pristojno sve i da su hteli.
Nisam pametna...
I sto je najgore, ona pucnjava u sred grada je bila jedna od svetlijih tacaka. E to je tuzno...

Back