Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Miyamoto Musashi

miyamoto-musashi-sp.jpg

Novi Daredevil je otkinuo, što je bilo i očekivano, jer Netflix ne omanjuje. Igra prestola je sve bolja. Louie kida... Ma ima lom serija i sve su bolje, ali moji i dalje gledaju madafaking porodično blago svaki dan po jednom moram da čujem "srce porodično" od Željka Samardžića i glas Eve Ras koji mi izaziva refleks kremastera. Pakao.

Iako sam se ranije grozio na Lud, zbunjen, normalan na početku sam pored osobe koja voli tu seriju, tu i tamo bacio pogled.Ali prema rečima Poa, što više gledaš u ambis, ambis će početi da gleda u tebe, pa iako ne čekam strateški termin serije, kada naleti na televiziji rado gledam kakvu novu provalu će napraviti Izet, Faruk i ostali.:hahaha:

Iako sam se ranije grozio na Lud, zbunjen, normalan na početku sam pored osobe koja voli tu seriju, tu i tamo bacio pogled.Ali prema rečima Poa, što više gledaš u ambis, ambis će početi da gleda u tebe, pa iako ne čekam strateški termin serije, kada naleti na televiziji rado gledam kakvu novu provalu će napraviti Izet, Faruk i ostali.:hahaha:

Иста ствар,:D

У почетку сам одбацивао скроз, али сам онда у неколико наврата чуо добре фазоне Мустафе Надаревића који феноменално игра лик лудог Изета. Онај што игра унука ми је антипатичан, остали су скроз добри. Дино Мехмета Мујкић:hahaha: Чомбе и Рефко... Има ту сјајних ликова.:super:

Иста ствар,:D

У почетку сам одбацивао скроз, али сам онда у неколико наврата чуо добре фазоне Мустафе Надаревића који феноменално игра лик лудог Изета. Онај што игра унука ми је антипатичан, остали су скроз добри. Дино Мехмета Мујкић:hahaha: Чомбе и Рефко... Има ту сјајних ликова.:super:

Mustafa Nadarević je genij, pre neki dan bio film Gospoda Glembajevi, taj čovek može sve da odglumi.

Kad unuk kroz ključaonicu gleda Izeta kako mazi bebu, igra se sa njom, kaže, đubre matoro, mene i taju si nogom vaspitavao.:hahaha:

Pa kad Izet sedi mrtav pijan za trpezarijskim stolom, Faruk i sin mu izigravaju konobare i naplaćuju Izetu "račun" ovaj vadi lovu iz džepa i stavlja na sto, ova dvojica grabe i beže.:hahaha:

Ludnica.:lol: Mogao bi do večeri nabrajati.

Back