gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Orange is the new black! uskoro 3. sezonaJel moze neko da mi preporuci neku dobru komediju?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Orange is the new black! uskoro 3. sezonaJel moze neko da mi preporuci neku dobru komediju?![]()
Kako vreme prolazi sve vise shvatas koliko je ovo bila kvalitetna sezona,tesko da ce se ovako nesto pojaviti na tv-u u narednih 15-20 godinaPogled'o sam ovo i očaralo me...Iako mi nije tako išlo u početku, poput neke teške vožnje uzbrdo biciklom a onda nizbrdo ideš neverovatnom brzinom...Baš je prava muška serija bez gej sranja to mi se sviđa...I radnja je uvrnuta skroz...Pogodili su moju slabu tačku jedna od mojih omiljenih knjiga je ''Kralj U Žutom''...Mekonahi i i Harelson su super odglumili pasivno agresivan odnos para detektiva, jedan od najboljih opisa istog koji sam gledao...A i muzika je super...
Kad smo vec kod preporuka da li moze neko da mi preporuci neku ok seriju tipa Rome, The Tudors, Borgias.... Serije sa istorijskom tematikom?![]()
Ima neka bolja?
upravo završavam sa Breaking Bad, treba mi preporuka za sledeću seriju, ali po mogućstvu da bude završena, ne volim da čekam snimanja novih epizoda...![]()
Kad smo vec kod preporuka da li moze neko da mi preporuci neku ok seriju tipa Rome, The Tudors, Borgias.... Serije sa istorijskom tematikom?![]()
Ti GruzaninJa Klaudije
Tina tesko tebi ako ti je parada dobar film. Ta parada,sveti georgije ubiva azdaju(izvali samo ime filma),turneja, atomski zdesna i top je bio vreo su izrazito antisrpski filmovi i izrazito losi filmovi sami po sebi sto se tice iskljucivo kvaliteta. Karaula je takodje antisrpski ali za razliku od ovih ostalih ne mogu da kazem da je los film kao film-ako se zenemari politicka pozadina.
I ne razumem ove ostale sto gledaju samo strane serije i pisu ovde samo o stranim.
Stvarno sam pogledao puno stranih i ima dosta dobrih ALI nijeda strana serija ne moze da mi izazove emocije kao sto mogu MOTEVIDEO(SVA 3 SERIJALA), VRATICE SE RODE I MOJ RODJAK SA SELA.
3 najjace serije svih vremena definitivno !
A o ostalim se moze raspravljati. Na primer sva ta ravnica jagodici porodicno blago srecni ljudi imaju neke fantasticne momente ali i neke mnogo glupe. I jos bih dodao da je od svih serija najveca greota za Ravnu Goru jer je ideja bila sjajna i moglo je da se napravi nesto vrhunsko da je na primer uzeo Bjelogrlic da radi a ne onaj Radasin koji je u stanju da stvori samo smece(pogledati Selo gori i onaj film Led) . .
Kada smo kod domacih filmova i serija,zanima me kako mogu odgledati prvi domaci SF film po imenu Tmina,snimljen prosle godine, radnja filma se dogadja u 2 perioda,1990 i neke i 2021 u Beogradu,radnja filma me veoma zaintrigirala,ako neko moze da mi pomogne,hvala unapred?
Ne moras da gledas, prepricacu ti ukratko: U filmu su vozila GSP iz 2021. potpuno identicna onima iz 1990, izgradnja Beograda na vodi jos nije pocela, Picin park jos uvek nosi to ime a u Bulevaru ima jos vise ulicnih prodavaca. To ti je to, ukratko.
Ne moras da gledas, prepricacu ti ukratko: U filmu su vozila GSP iz 2021. potpuno identicna onima iz 1990, izgradnja Beograda na vodi jos nije pocela, Picin park jos uvek nosi to ime a u Bulevaru ima jos vise ulicnih prodavaca. To ti je to, ukratko.
Kada smo kod domacih filmova i serija, to su takvi maloumni krsevi da ko ih gleda sa njim nesto nije uredu.
ove dve su fenomenalne.the shield posebno
http://www.imdb.com/title/tt0286486/?ref_=tt_ov_inf
http://www.imdb.com/title/tt0826760/?ref_=rvi_tt