goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Kod mene je još uvek isti utisak ali što reče neki Latin de gustibus not est disputandum...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, ja sam to u osnovnoj i delom srednje religiozno gledao (dovoljno religiozno da shvatim čemu ovaj suncokret). I skoro skinem prvu sezonu i blah... koje đubre.
![]()
![]()
Ја сам тако чекао да је Молдер опали, али...

Genijalno su to razrešili bezgrešnim začećem.![]()

То сам и заборавио...
Серија је дала велики број непоновљивих негативаца. Крајчек, Пушач, онај лик што клизио кроз водоводне и канализационе цеви, мислим да се звао Јуџин Тумс )и сад ме језа прође кад га се сетим) и још десетине невероватних ликова. Ту је и феноменални Ел Чупакабра...![]()

kako je to bila dobra serija.Ја сам тако чекао да је Молдер опали, али...

Ja odgledah Only fools and horses prvih sedam sezona, a osmu nikako da nadjem neki ziv torent. Ako neko ima molim da mi posalje link: Hvala unapred![]()

Prekosutra nova epizoda Louie-ja!![]()

Gledao ko Better call Saul?
Valja li?![]()
Prekosutra nova epizoda Louie-ja!![]()
cini mi se da je sa cetvrtom sezonom sve otislo dodjavola.. pokusava da napravi seriju dramaticnijom i kroz to provuce malo smijeha, sve sa onim klouzapovima i onim evropejskim drmusanjem kamere, oce da bude umjetnik, ne komicar.. ne more to, makar u ovom formatu.Koje razočarenje prve dve epizode, sve sam vulgaran i prizeman humor, Lui ejpuje samog sebe. Kvalitet se načisto srozao, ko da gledam 2 & 1/2 men bez nasnimljenog smeha. Neće me čuditi ako ne bude 6. sezone, a kako stvari stoje neće mi biti ni žao.