Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Poceo sam da gledam ovo genijalno ostvarenje..
Kyle MacLachan ko stvoren za ulogu agenta Kupera..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Dr. Quinn, Medicine Woman, nekada se porodicno gledala![]()

ovo i kod mene....cek, mislila sam ono....ono sa onom gospojom,spisateljicom, sto rijesava ubistva...izguglah i vidjeh da je midsomer murders ona britanska sto su se prikazivala na hallmarku...pomozite...!Midsomer Murders
legenda o brus liju
http://www.imdb.com/title/tt1059455/. odlicna serija prati ce zivot pomenute legende.

Acting me

Jedna od najboljih serija koje sam do sada gledao!
10/10![]()
![]()
Za mene je ova serija veliko razocarenje.
Citao sam hvalospeve o njoj, a toliko sam bio iziritiran glumatanjem tzv.glumaca, neinventivnoscu likova i svim kliseima horor zanra, da sam prekinuo gledanje posle 4 epizode.
Dalje, zaista nisam mogao da gledam...
Juce pocela drugu sezonu Luthera. I dalje je odlican. Idris Elba je fenomenalan i zastrasujuci - vec i pojavom, ogroman je - kao detektiv, a Rut Vilson je definitivno najsarmantniji i najdhovitiji psihopata vidjen u serijama do sada. Svidja mi se sto serija ima dobar tempo, uopste nije zbrzana kao vecina amrickih krimi-serija, nego ide polako i stvarno imas vremena i da se uplasis zlocinaca i da shvatis koliko su odvratni i nenormalni... i koliko nenormalan mora da bude i detektiv koji se sa njima bori.