Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

twinpeaks_logo-ep4.png

Poceo sam da gledam ovo genijalno ostvarenje..
Kyle MacLachan ko stvoren za ulogu agenta Kupera..

http://4.***************/-SgaKlJ6Kl-4/Tal3Fxg8JII/AAAAAAAABaI/SmjmYrszd7o/s1600/sons-of-anarchy-cast.jpeg

Zavrsila se i ova, do sada verovatno najbolja sezona Sinova. Jedina mana je sto prekratko traje, a sam kraj je kao kraj bilo koje obicne epizode, cime se ostavlja mogucnost za nastavak, na koji ce fanovi morati da cekaju jos godinu dana. Steta sto nije kao one turske serije, 365 epizoda za godinu dana :)

Poslednja izmena:
harpers_island_about_image.jpg

Za mene je ova serija veliko razocarenje.
Citao sam hvalospeve o njoj, a toliko sam bio iziritiran glumatanjem tzv.glumaca, neinventivnoscu likova i svim kliseima horor zanra, da sam prekinuo gledanje posle 4 epizode.
Dalje, zaista nisam mogao da gledam...

Odgledoa sam, zaplet je solidan mada gluma ostaje neuverljiva

Glumci su zaista ocajni

7/10

Juce pocela drugu sezonu Luthera. I dalje je odlican. Idris Elba je fenomenalan i zastrasujuci - vec i pojavom, ogroman je - kao detektiv, a Rut Vilson je definitivno najsarmantniji i najdhovitiji psihopata vidjen u serijama do sada. Svidja mi se sto serija ima dobar tempo, uopste nije zbrzana kao vecina amrickih krimi-serija, nego ide polako i stvarno imas vremena i da se uplasis zlocinaca i da shvatis koliko su odvratni i nenormalni... i koliko nenormalan mora da bude i detektiv koji se sa njima bori.

Luther
http://www.imdb.com/title/tt1474684/
Luther_TV_Series-712888663-large.jpg

article-1272998751696-096DEE6B000005DC-560275_636x381.jpg

Juce pocela drugu sezonu Luthera. I dalje je odlican. Idris Elba je fenomenalan i zastrasujuci - vec i pojavom, ogroman je - kao detektiv, a Rut Vilson je definitivno najsarmantniji i najdhovitiji psihopata vidjen u serijama do sada. Svidja mi se sto serija ima dobar tempo, uopste nije zbrzana kao vecina amrickih krimi-serija, nego ide polako i stvarno imas vremena i da se uplasis zlocinaca i da shvatis koliko su odvratni i nenormalni... i koliko nenormalan mora da bude i detektiv koji se sa njima bori.

Ja jedva cekam trecu sezonu.
Druga je za nijansu slabija od prve, ali ima ekstra kraj...:ok:

Back