Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Ima se vreme od kad me najurili iz FBI :D

Omiljene domace serije su mi: Otvorena vrata, Kamiondzije, Vruc vetar, Crni Gruja, Ono kao ljubav (nije ni to lose)...

Crtane, animirane serije strane: Simsonovi, South Park, i mala neka serija HISHE male krtke parodieje poznatih filmova ima na you tube...
Onolki pay check si bacio u vodu:ljutko:Trebo si malo da igraš kako oni sviraju:ok:
Izbor serija: Dobar:ok:

Ja poceo da gledam "The Killing"

THE-KILLING.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1637727/

Pocetak je na foru "Twin Peaksa":
radnja se desava u Sijetlu, gde policija pronalazi les srednjoskolke u prtljazniku automobila, koji je izvadjen iz jezera...
Serija je rimejk danske serije "Forbrydelsen" i ima jednu sezonu za sad, a vec je najavljena i druga...
Za sad mi se cini zanimljivom, mada mi je antipaticna ova tunjava glavna detektivka...

ne znam nisam skidala, ja gledam na Foxlife-u jednom nedeljno... mislim da smo negde kod 5-6 epizode
po ovome prva sezona ima 12 epizoda http://www.imdb.com/title/tt1844624/episodes#season-1... ne verujem da imas da skines pre nego sto premijerno puste novu epizodu... mislim

ja sam skinula dva dana prije nego sto je fl pocheo da emituje,kako popizdih :D...al samo 1 epizodu,tako da nema frke ...
obozavam nip tuck, tako da,kad se slegne malo histerija oko serije, pogledacju :D

House MD imam porezano ,i svake nedelje skidam
Prison Break odgledan,narezan,neponovljiva serija
24 odgledan,preznojavao sam se od napetosti,Jack Bauer legenda,mada svaka sezona neko je krtica i neko kidnapuje onu balavicu
sad sam se navukao na Fringe,prvih 10 epizoda malo davi ,al posle se neke stvari razotkrivaju,likovi postaju zanimljiviji,sad sam na sezoni 2

sta sledece gledati jos ne znam

24 odgledan,preznojavao sam se od napetosti,Jack Bauer legenda,mada svaka sezona neko je krtica i neko kidnapuje onu balavicu
sad sam se navukao na Fringe,prvih 10 epizoda malo davi ,al posle se neke stvari razotkrivaju,likovi postaju zanimljiviji,sad sam na sezoni 2

predlazem ti porodicu soprano odlicna serija :)

Gledaj Sons of Anarchy. Odusevices se, garantujem ti.

predlazem ti porodicu soprano odlicna serija :)

zar mislis da postoji osoba koja to nije gledala?a; po drugi put je ne bih mogao pratiti koliko god da je dobra

OMG

jel ima neko ko je pratio Fringe da mi objasni kakav je ovo bag, u epizodi 11 sezona 2 pojavljuje se partner agenta Dunham koji je umro pre nekoliko epizoda,kad ga je zamenio shape-shifter?
Ovo u zivotu nisam video, da se pojavi mrtav lik ponovo :eek:

Poslednja izmena:
zar mislis da postoji osoba koja to nije gledala?a; po drugi put je ne bih mogao pratiti koliko god da je dobra

OMG

jel ima neko ko je pratio Fringe da mi objasni kakav je ovo bag, u epizodi 11 sezona 2 pojavljuje se partner agenta Dunham koji je umro pre nekoliko epizoda,kad ga je zamenio shape-shifter?
Ovo u zivotu nisam video, da se pojavi mrtav lik ponovo :eek:

onda pogledaj nasu najbolju seriju "gorki plodovi" i seriju "sva ta ravnica" :)

Back