gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Počeo sam da gledam White collar i Skins, i odlične su obe![]()

a poenta je? To ti ne moze stati na jedan terabajt diska. Da ne govorim o tome da 90% serija neces ni pogledati. Skidaj jednu po jednu i jednu po jednu epizodu kako gledas,jer u suprotnom neces nista odgledati na kraju.
The Tudors, 38 epizoda po 55 min.
Fenomenalna serija.
Планирам да поскидам неке серије са нета, направио сам мали списак, па сам мислио да ми и ви помогнете са неким предлогом уколико сам неку серију изоставио.
Ево списка серија које намеравам да скинем:
Симпсонови
Саут Парк
Сајнфилд
Фаст шоу
Мућке
Пајтоновци
Вратиће се роде
Парови
Ђекна
Гвидо (ни ми нијесмо од јуче)
Д букс оф књиге
Стари надреалисти
Нови надреалисти
Бригада (Сашина екипа)
Виза за будућност
Вондер Сновзен (или како се већ зове)
Видс
Еурека стрит.
Ето то би било то, уколико имате ви неки предлог, свака сугестија је добродошла.
Интересантно за ову серију јесте да је 45 мин серије уствари 1 сат у серији... Што би значило да једна сезона уствари представља један дан ) ... 
Ne valja ođe nešto!Nema nijedne RUSKE
Ауј.. брате у ком ти веку живиш... ? Одавно смо ушли у 21. век...? Шалу на страну серије снимане после 2000те су мом мишљењу нешто најбоље што се у овом новом миленијуму десило... Ствар је у томе да се не улаже превише у глумце и неке специјалне ефекте па сценарио буде за 10тку...
Ево неких серија за препоруку:
1. Fringe ( "Досије Икс" али по мени много боље)
2. Supernatural ( Два брата се боре против мрачних створења... )
3. Prison Break ( Једна од најбољих серија али многе одбије то што мисле да се ради искључиво у затвори што није тачно !)
4. Breakout Kings ( Криминалистичка серија... група затвореника помаће да се бегунци из затвора врате у исти )
5. Тhe IT crowd (Британска комедија о компјутерским фриковима мада радња није баш превише сконцетрисана само на њих )
6. Harpers Island (Мини серија у питању... На оству је убица и стално се догађају убиства али се до самог краја не сазна ко је убица)
7. Dexter ( Серијски убица који убија друге серијске убице који нису осуђени због бирократије. Серије није тако контраверзна како би могло да изгледа на први поглед... Признајем и сам сам дуго одбијао да је гледам)
8. My name is Earl ( Главни јунак ове серије добија на лутрији новце и жели да са њима исправи своје грехе из прошлости... У питању је америчка комедија )
9. "24" (Типична америчка серија у којој сви желе да науде америчкој демократији постављајући нуклеарне бомбе, вирусе и сл... Прва сезона "Срби терористи" а касније сви редом од Турака преко Мексиканаца, Кинеза, Руса па чак и афричких племена ...Интересантно за ову серију јесте да је 45 мин серије уствари 1 сат у серији... Што би значило да једна сезона уствари представља један дан ) ...
10. Lost (Авион падне на оствро које је веома чудно ... за ову серију ретко ко није чуо...међутим махом од људи које је крај серије разочарао)
11. Тhe Walking Dead ( Серија са зомбијима... преживела група људи има само један циљ - > да преживи ! , серија је више драма мада има и акције... a ефекти су јако добро одрађени тако да уз ову серију није препоручљиво нешто грицкати)
12. The twilight zone ( Зона сумрака... не треба превише описивати ... свака епизода траје по 30-так минута и доноси нову мистичну причу... Многе приче ће вас на крају оставити без текста ! )
13. Heroes (Група људи поседује надприродне моћи а "Компанија" покушава да их све стави на једно место ... )
14. Lud zbunjen normalan ( По мени једина серије из БиХ а да није глупост ... штавише ова серија је садржи хумора какав није виђен ни у британским Мућкама )
15. Najbolje godine ( По мени једина од најбољих Хрватских серија од њене "неовисности"... Радња је сконцентрисана на малом селу званом "Драгошје" што је/ће многе одбити од ове серије. Иако се за ову серију на први поглед може рећи да је сапуница веровали или не ова серија садржи у себи све жанрове... Таман када помислите да ће серија постати досадна деси се ново убиство или пак дођу ванземаљци )
16. Bibin svijet ( Хрватска хомристичка серија... Занимљива је , има доста хумора међутим ни може се поредити са "Луд збуњен нормалан" )

Ne valja ođe nešto!Nema nijedne RUSKE![]()

Имаш препоруку за серију а да има превод за њу слободно реци ..![]()