Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

svaka epizoda po sat vremena (bez reklama) ,6 epizoda po sezoni,8 sezona ,serija je pitka,zanimljiva,prevare razumljive,nesto se i nauci :) sve u svemu veoma dobra

hustle_wallpaper_800x600_3.jpg

Supernatural lici na Cari? :hahaha: Samo neko ko nije gledao te serije moze tako nesto da izvali...

Nego,da li je neko gledao HOMELAND?Valja li?

Jesam ja, skoro. Valja , vec napisah slucajno na temi G.ob.o ....intrigantna,inteligentna i,,,i nedostatku rijeci na i...dobra gluma, zgodan glumac, fine lokacije, kul muzika.

Prva sezona- devetka.Druga, stigoh do pete, za sad se ne cini nista gore od prve.Gledaj :).

[/B]
Jesam ja, skoro. Valja , vec napisah slucajno na temi G.ob.o ....intrigantna,inteligentna i,,,i nedostatku rijeci na i...dobra gluma, zgodan glumac, fine lokacije, kul muzika.

Prva sezona- devetka.Druga, stigoh do pete, za sad se ne cini nista gore od prve.Gledaj :).

Odgledala prvu sezonu pre mesec-dva.Preporučujem.

Sviđa mi se serija, iako mi je gl glumica krajnje antipatična... A i onaj riđi mi je odbojan....

Odgleda ja obe sezone Shamelessa i sad moram nekako da se strpim još mesec dana do nove sezone:besna:

I ja sam gledala američku verziju. Strava su. A britanci su mi malo teži za gledanje, bar kada se o ovoj seriji radi...

Nego... trenutno gledam Breaking Bad treću sezonu koja je baš po mom ukusu. Ustvari oduševljena sam trećom sezonom. A prve dve sezone sam nekako preživela, nisu mi se dopale uopšte.

Poslednja izmena:
Sviđa mi se serija, iako mi je gl glumica krajnje antipatična... A i onaj riđi mi je odbojan....
Ja gotivim Kler Dejns ali u Homelandu zna da bude antipaticna podosta na momente. Ridji mi je presladak sa druge strane :D

Zapustila sam Dextera. Skinucu dvije epizode odjednom, ionako me nesto boli uvo vise. Uspijeli su da useru perspektivnu sezonu na pola i onda je islo sve gore i gore.

Kolko ja ne mogu da se odmaknem od devedesetih kada su serije u pitanju, pa to je čudo jedno. Eto, to je možda jedino u čemu su devedesete bile najbolje - televizijske serije. Što i nije čudno, obzirom da je to zadnja decenija televizije kao dominantnog medija i da su tada gledaoci mogli postepeno da se namamljuju. Televizija na vrhuncu i para nikad više. Sad serija u proseku ima 46 sekundi da zaokupi pažnju il ništa od svega.

Zato od svega što se prikazuje, ja gledam samo staru Nikitu na B92. ******, i oni glupavi gedžeti su izgledali bolje. U novim serijama gedžeti su već zastareli u trenutku prikazivanja. Toliko o mašti.

Back