Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Ja sam počela da gledam
Boardwalk Empire
http://www.imdb.com/title/tt0979432/
2e7cpsmpdc3ipcm2.jpg

Jako lepo urađena, luksuzni kostimi i scenografija, dobri glumci, pozabavili su se i detaljima... ali ja sam umorna od gangstera i prohibicije (ipak se neki od najboljih američkih filmova bave baš ovim periodom) pa ću je verovatno ostaviti za kasnije (zimnica :) )

Ja sam počela da gledam
Boardwalk Empire
Pogledajte prilog 193532

Jako lepo urađena, luksuzni kostimi i scenografija, dobri glumci, pozabavili su se i detaljima... ali ja sam umorna od gangstera i prohibicije (ipak se neki od najboljih američkih filmova bave baš ovim periodom) pa ću je verovatno ostaviti za kasnije (zimnica :) )
Radnja se sporo odvija,serija postaje dobra tek u poslednje dve epizode kada ubrzavaju tempo..

Najbolja serija Mucke
Omiljena serija The Shield, neprevazidjena medju pandurskim :) takodje bih preporucio i The Wire, radnja je sporija, al realnija i nekako "bliza"
Takodje volim 3rd Rock from the Sun, Alo Alo, everybody loves raymond, That '70s Show, Charlie Sheen XD kao i starije detektivske, al u poslednje vreme slabije
Imam u planu da odgledam Californication, Oz
Ne volim Prison Break, vecinu novijih na fox life-u, kao i sve sto vole mladi i vecina starijih

E da, onaj ko je ovdje hvalio Wire (ne mogu sad da pretražujem čiji sam post pročitao) i ko me je ''nagovorio'' da gledam...hoćeš sok? Čokoladu? Ferari? Kaži, ne stidi se.

eee ja hvalim the wire, al sam se danas registrovao, moze pivo? :)
odgledaj The Shield, meni je The Wire odlicna serija, al pored Znacke...hm
The Wire je realnija, la The Shield dinamicnija, a i tek tu nema pozitivaca
Vick Mackey!!! :)

Ja sam počela da gledam
Boardwalk Empire
Pogledajte prilog 193532

Pogledala sam još šest epizoda - konačna presuda: dosadno. Nije grozno dosadno, ali je stalno na granici da čovek poželi da je isključi. Ne znam zašto, glumci su odlični, priča nije loša, ali su je izgleda preterano razvukli. Kao da su se toliko uneli u dočaravanje te epohe i toliko razmišljali o dizajnu i detaljima da su zaboravili na suštinu...

Grlom u jagode
grlom_u_jagode_mini_skuga.jpg

Sad sam pogledala jednu epizodu Grlom u jagode na netu, zbog Olivere, i nauživala se. Stvarno dobra serija, svaki put se iznenadim : ) 10/10

Pogledala sam još šest epizoda - konačna presuda: dosadno. Nije grozno dosadno, ali je stalno na granici da čovek poželi da je isključi. Ne znam zašto, glumci su odlični, priča nije loša, ali su je izgleda preterano razvukli. Kao da su se toliko uneli u dočaravanje te epohe i toliko razmišljali o dizajnu i detaljima da su zaboravili na suštinu...

Ja te kapiram, posto sam imao isto iskustvo sa "Mad Men":mrgreen:
Odlicna ekipa, odlicni dijalozi, produkcija, ali jednostavno je serija dosadna i nemam taj osecaj da jedva cekam sledecu epzodu.

Gleda neko Rizzoli and Isles? Bas je sinoc bila premijera 2. sezone.
rizzoliandislesposterre.jpg

Inace gledam Grey's Anatomy, Glee, The Vampire Diaries, House, Lost, Will & Grace, Friends - naravno, The Simpsons, The Big Bang Theory, One Tree Hill, Desperate Housewives, Yes, dear, Houp &Faith, According to Jim, Two and a half men, How I met your mother, Pretty Little Liars,...

Coupling britanska humoristicka serija. prepoznatljiv humor, jedna od serija koja mi je stvarno smesna, nije kao Friends, gledao sam vecinu serije a nasmijao se u 2epizode. http://www.imdb.com/title/tt0237123/

I ja sam se oduvek pitao sta je to ljudima smesno u "Prijateljima". Pravi humor je u "Parovima", "Muckama", "Nepristojnim ljudima", "Simpsonovima" i naravno "Alo Alo".

Friends - za mene najbolja serija bez konkurenta! Odgledala sam je bas sest puta od prve do desete sezone i svaki put se ponovo smejem, divni su!
For the love of God Monica:
Sex and the city sam takodje gledala vise puta:)
Skoro sam odgledala Grey's Anatomy i odusevila me, najvise zbog Sandre Oh (Dr. Cristina Yang) - obozvam njen lik!
Zatim Private Practice, koja mi nije nesto...
Brothers and Sisters, super, preporucujem i
sad gledam House M.D. - nisam jos odlucila da li mi je njegov lik simpatican ili antipatican:))

Odgledao "Kidnapped" (http://www.imdb.com/title/tt0771329/)

kidnapped.jpg

Nisam nesto impresioniran (previse klisea, zacinjeno patetikom), ali ima par lepih twistova, drzi paznju i ima cool kraj.
Za neko opustanje tokom leta, sasvim zadovoljavajuce.
A i ima samo 13 epizoda, tako da moze brzo da se "odgusla" :mrgreen:

P.S.Zavrsih i sa 4.sezonom "30 Rock"...

30_Rock_Season_4_DVD.jpg

Mislim da su vec presusili sa inspiracijom, mada vidim da se vec sprema i 6. sezona serije...
Humor sve losiji :roll:

Poslednja izmena:

Back