Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

CALIFORNICATION uh,mesavina sexa,ljub. melodrame,u vezi smo,nismo u vezi pa klinka i tinejdzerski problemi,meni je ova serija kao neki rijaliti sa poznatima. ima tu i zanimljivih likova i scena ali sve je to samo za ubijanje vremena i nista vise. HAUS je smorio odavno,valjda vise nema novih tropskih bolesti iz enciklopedija da se otkriju u novim epizodama. vracam se ja dzeremiju bretu i sherloku holmsu jos jednom,sto je sigurno sigurno

Game of thrones... gledala za vikend, odusevila sam se i 'ocu joooos!
game_of_thrones.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0944947/

Game of thrones je fenomenalna serija, a knjiga je jos bolja. upravo zavrsavam prvu knjigu. :) inace Entourage je odlicna HBO serija. takodje volim istorijske, tako da preporucujem Rim - uspon i pad takodje HBO. pocinjem da postujem tu kucu, sjajan posao prave.

vidim da mnogi hvale Grlom u jagode to je serija koja je snimljena dok je nasa kinematografija mogla da snimi kvalitetnu seriju. i ja mislim da je dobra, po kvalitetu bolja od svih u poslednjih 30 god. nisu lose bile rode kao i Ranjeni orao, govorim po kvalitetu.

Poslednja izmena:
b008d1x9_640_360.jpg

niko nije pomenuo MIGHTY BOOSH,mozda najbolju humoristicku seriju u zadnjih desetak godina. Nesto ovako originalno,mastovito,otkaceno nisam gledao jos od monti pajtona. Mozda ne na prvi pogled ali kad im pruzite sansu postajete zavisnik. Sve preporuke

Ja ih gledam povremeno na Ultri (pravo su osvezenje u njihovoj programskoj semi, posto "Fast Show" i Top Gear" daju jos od osnivanje televizije :lol:).
Cool su mi, bas originalni, otkaceni i duhoviti.
Steta sto jos niko nije uradio prevode, pa da se onda prepustim potpunom uzivanju :mrgreen:
P.S.Kad smo vec kod britanskog humora, poceh da gledam ovu legendarnu seriju

RedDwarf8Crew.jpg

Za pocetak mi je ok.
Ima par dobrih forica, mada nista posebno.
Nastavicu da gledam u nadi da ce mi vremenom serija biti gotivnija :mrgreen:

Poslednja izmena:
Igra prestola je sjajno uradjena :heart:iako sam čitala knjigu, nisam od onih fanova koji zakeraju - ni ja ne bi napravila bolji izbor glumaca :D Posebno sam zadovoljna sa onim glumcem koji glumi Dhroga :per:
Sad se spremam da gledam "Bordzije", isto HBO produkcije
http://www.hbo.rs/article/bordzije_16914

Auuuu! Mocan lik!
khaldrogo.jpg
A i Bauk mi je skroz cool! :D
Za ovo imas repku od mene, al sutra... ponestalo mi. :(

Back