Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

heroessaison4.jpg

Poceh da gledam "Lutera"

luther.jpg

I mogu reci da nije losa serija.Mozda malo zbijena radnja u svakoj epizodi, gde se preplicu uglavnom tri price (slucaj na kome Luter radi, njegov odnos sa psihicki poremecenom Alis, ubicom, koja ga proganja, kao i njegov privatni zivot i odnos sa zenom Zoe).
Tesko je sve to "ukalupiti" u sat vremena, koliko traje epizoda, pa se cini da su mnogi detalji izostavljeni i radnja ubrzana, ali ipak je serija zanimljiva, gledljiva, sa kvalitetnim dijalozima i dobrom glumom.
Mislim da bi se vecini forumasa sa ovog podforuma svidela, tako da je preporucujem ;)

Poceh da gledam "Lutera"

luther.jpg

I mogu reci da nije losa serija.Mozda malo zbijena radnja u svakoj epizodi, gde se preplicu uglavnom tri price (slucaj na kome Luter radi, njegov odnos sa psihicki poremecenom Alis, ubicom, koja ga proganja, kao i njegov privatni zivot i odnos sa zenom Zoe).
Tesko je sve to "ukalupiti" u sat vremena, koliko traje epizoda, pa se cini da su mnogi detalji izostavljeni i radnja ubrzana, ali ipak je serija zanimljiva, gledljiva, sa kvalitetnim dijalozima i dobrom glumom.
Mislim da bi se vecini forumasa sa ovog podforuma svidela, tako da je preporucujem ;)

Stringer : ) Ovo će se gledati u mom domaćinstvu već večeras. Hvala!

Nadam se da si pocela sa gledanjem.
Ja odgledao prvu sezonu i zadnje dve epizode me oduvale :worth:
Nema, Englezi su keva za crime serije

luther_image_05_ruth_wilson-421x600.jpg

Alice :heart:

Mnogo ti hvala na preporuci, juče sam odgledala prvu sezonu - auh! Treba malo vremena dok se čovek navikne, ali stvarno je dobra, i u pravu si, poslednje dve epizode su odlične. Kako su dobri glumci (svi su odlični, došlo mi s vremena na vreme da zaustavim gledanje i da se zahvalim bogu natenane) i koliko je dobra atmosfera! Nešto su mnogo dobro uradili u ovoj seriji, jer su scene koje sam videla onoliko puta u drugim serijama, i već odavno na njih oguglala, ovde kao nove, i ponovo strašne.
Dakle da preporučim i ja:
Luther http://www.imdb.com/title/tt1474684/
luther-complete-series-1-idris-elba-bbc-drama-c0e71.jpg

Back