Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Trenutno sam navučen na FAMILY GUY!
Fuckking awesome! :mrgreen:
Presmešni su (ako znaš engleski), ne propuštam ni jednu epizodu!

mojne ovu da preskocis

something-something-dark-side.png

Realno, Oz je bolja serija od Prison Break, za one koji hoće da gledaju pravu sliku zatvora, likove koji su tamo smešteni i one koji tamo rade, njihove sukobe i surovost... Prison Break je druga vrsta serije, akcenat je na pametnom dečku koji se sam bori protiv sistema, preciznije rečeno zavere, i koji uspeva da ih nadmudri svojom pameću. Obe serije su dobre, Oz je realnija.

Realno, Oz je bolja serija od Prison Break, za one koji hoće da gledaju pravu sliku zatvora, likove koji su tamo smešteni i one koji tamo rade, njihove sukobe i surovost... Prison Break je druga vrsta serije, akcenat je na pametnom dečku koji se sam bori protiv sistema, preciznije rečeno zavere, i koji uspeva da ih nadmudri svojom pameću. Obe serije su dobre, Oz je realnija.

totalni kvout!
isto sam ja pricala ljudima!

Sjajna serija, samo što preteruju sa pederlukom i to im je jedina mana ... Ispada da je svaki treći Španac dajguz ...

Gledao sam ih dok se b92 nije odlučila na briljantan potez da ih stavi samo u noćni termin, i to u 2 nakon ponoći ... Mada, neke epizode se mogu naći i na rapidserbia ...

Mislim da taj pederluk nije posledica nekog lobiranja,vec je vise tu zbog komedije situacije ...

A ako cemo pravo,kad malo razmilsim,meni je OZ pederskija serija i od Vil & Grejs ... u svakoj seriji neko krljanje u usta,sve to toboze pod velom zatvorskih razmirica i alijansi ...

Poslednja izmena:
Mislim da taj pederluk nije posledica nekog lobiranja,vec je vise tu zbog komedije situacije ...
Ma znam da nije zbog lobiranja, ali opet preteruju ... Ona dva dajguza su sasvim dovoljna da se pederluk spomene u komičnoj situaciji ... Tamo nema toliko krljanja međ njima, ali previše pedera su ubacili kao sporedne ...

A ako cemo pravo,kad malo razmilsim,meni je OZ pederskija serija i od Vil & Grejs ... u svakoj seriji neko krljanje u usta,sve to toboze pod velom zatvorskih razmirica i alijansi ...
Nisam gledao OZ, pričo mi burazer da je dobra serija, verovatno ću je i odgledati kad-tad, a Vil i Grejs sam nekoliko epizoda odgledo, te ih ne mogu porediti ...

I u Seranovima su ubacivali dajguze, ali daleko suptilnije i nisu preterivali sa njima, te su odlično napravili balans ... Jer koliko god ih mi ne voleli oni ipak postoje, ali ipak ne treba preterivati ...

Serija jos nije izasla,svetska premijera 15. marta..
Pacifik-jos jedna mini serija o desavanjima na Istoku za vreme ww2
Seriju su rezirali Tom Hanks i Steven Spielberg-po meni,najbolji duo ikada :worth:
Oni su takodje rezirali i Band Of Brothers-Zdruzena braca,koji se kod nas prikazivao skoro
Ocekujem veoma odlicnu pricu,dramu,efekte itd,posto obozavam BoB,i Stephena Ambrosa koji je napisao tu knjigu.btw njegov sin je isto radio na Pacifiku

pacific-logo-600.jpg

the_pacific_featurette_a_spot.jpg

Serija jos nije izasla,svetska premijera 15. marta..
Pacifik-jos jedna mini serija o desavanjima na Istoku za vreme ww2
Seriju su rezirali Tom Hanks i Steven Spielberg-po meni,najbolji duo ikada :worth:
Oni su takodje rezirali i Band Of Brothers-Zdruzena braca,koji se kod nas prikazivao skoro
Ocekujem veoma odlicnu pricu,dramu,efekte itd,posto obozavam BoB,i Stephena Ambrosa koji je napisao tu knjigu.btw njegov sin je isto radio na Pacifiku

pacific-logo-600.jpg

the_pacific_featurette_a_spot.jpg

Nemam pojma ... mogao sam da igram sve MOHA-e i COD-ove sa evropskim kampanjama...ali mohu sa pacifickom kampanjom nisam mogao da svarim ...sem mozda onog bezanja iz utrobe USS.Misurija u Perl Harboru ...

Back