Maximy
Domaćin
- Poruka
- 3.277
Trenutno gledam "Two and a Half men",a uskoro bih trebalo da pocnem "How i met your mother" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

The Pacific
Ima nekih ok fora al dosta i šabanizamasta mislite o nekoj {domacoj} seriji ja trenutno gledam ,,bitange i princeze`` nije bas domaca{croacia}

Ma da to je tako i glupo je kritikovatitipicno za balkan

Trenutno gledam "Two and a Half men",a uskoro bih trebalo da pocnem "How i met your mother"![]()

Stara je još vredela nova je...
Trenutno gledam "Two and a Half men",a uskoro bih trebalo da pocnem "How i met your mother"![]()

dva i po coveka je burleska, jedna od najnezanimljivijih serija koje sam gledala(ne odgledala!), a za to je najvecim delom zasluzan charlie sheen sa svojom patetikom i jadom od glume.
Sve ima svoju publiku.za to si u pravu nova joj dodje ko losa reklama.

Nije mi se sviđala...Dok Martin je otišao u legendu kako sam i očekivaoСерија Рим је опасно добра , штета што су снимљене само две сезоне, ваљда ће некад да је наставе ,било би добро

?! House me bas nije oduseveio ...ocekivao sam nesto vise Kad to pocinje na Avali?! House me bas nije oduseveio ...ocekivao sam nesto vise
!
Pocelo je u nedelju.Svake nedelje u 20h ide nova epizoda
!Nista ...skidacemo s neta!