Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Lude godine ,ako se ne varam ...i legendarna faca iz pretposlednje generacije ...Bogdan Drejzik ,a kako i da ne bude lud odakle je :mrgreen: !

Da da ...a najbolja riba pored Anite je bila ona neka profesorka ...imala je jebozovnu facu kao Kajli Minog ...gotivila motore i na kraju pobegla sa onim dugokosim likom sto je na pocetku bio iz protivnicke ekipe ...'bote svega se secam,a da me neko pita neku teoremu iz matisha ne bih znao da beknem
:hahaha:

...jos jedna australijska - The Secret Life of Us ...ako si glumac u australijskoj seriji ...sanse da ti lik prezivi 20 epizoda su veoma male...a u najboljem slucaju zavrsis kao gey :hahaha:

80501-large.jpg

Esmeralda. Nikad necu zaboraviti trenutak kada je progledala. Kada je otvorila okice, jednostavno, najezio sam se i brada mi je mahinalno zadrhtala, sjecam se da sam ispustio jedan tihi lagani jecaj, nesto kao polu plac. Kada mi se napokon malo razabralo pogledao sam u ostale ukucane i vidio da su i oni pali u trans. Pored ove antologijske serije, slican efekat, mada ne ovako dubok i snazan, na mene je ostavila serija - Djekna jos nije umrla, a kad ce neznamo

Gledamo, gledamo :mrgreen:
Završavam My Name is Earl. Neki predlozi za sličnu humorističku seriju? Ova mi je baš prijala...

Ja bih voleo da cujem predlog takodje ...My name is Earl mi je potpuno autenticna serija ,sa blago ruralnim likovima ,ali koji ,poput Simpsonovih pokazuju stvarno stanje te savrsene zemlje ,mocne Amerike ...posebno mi je slatka Jamie Pressly sa onim sasavim akcentom :super: !

Back