tupperware
Zainteresovan član
- Poruka
- 352
Trenutno sam navučen na FAMILY GUY!
Fuckking awesome!
Presmešni su (ako znaš engleski), ne propuštam ni jednu epizodu!
mojne ovu da preskocis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno sam navučen na FAMILY GUY!
Fuckking awesome!
Presmešni su (ako znaš engleski), ne propuštam ni jednu epizodu!
![]()
Neverovatna serijaPoceo sam ponovo da je gledam i u jednom dahu odgledam po 3-4 epizode,sto je za mene pravi presedan
Kao da je gledam prvi put
![]()
Da, zato znaju za Prison break. Mozda neka tv otkupi seriju pa pusta opet, ranije je isla na Hrt-u.
PB je pop serija,Oz je hard kor. Ne postoji skala sa tolikim rasponom da stanu obe
Cak i ako je repriziraju, morace da je stave u neki termin posle ponoci tako da ce opet ljudi propustiti...jbga
^
Definitivno najbolja zatvorska serija svih vremena. Tuzno je sto 99.9% ljudi nema pojma sta je to "OZ" kad ih pitate dal su gledali
I da Adebisi loodak
![]()
Coupling... prejaka serija..![]()
Realno, Oz je bolja serija od Prison Break, za one koji hoće da gledaju pravu sliku zatvora, likove koji su tamo smešteni i one koji tamo rade, njihove sukobe i surovost... Prison Break je druga vrsta serije, akcenat je na pametnom dečku koji se sam bori protiv sistema, preciznije rečeno zavere, i koji uspeva da ih nadmudri svojom pameću. Obe serije su dobre, Oz je realnija.
Sjajna serija, samo što preteruju sa pederlukom i to im je jedina mana ... Ispada da je svaki treći Španac dajguz ...Aquí no hay quien viva
potpuno loco carajo
Sjajna serija, samo što preteruju sa pederlukom i to im je jedina mana ... Ispada da je svaki treći Španac dajguz ...
Gledao sam ih dok se b92 nije odlučila na briljantan potez da ih stavi samo u noćni termin, i to u 2 nakon ponoći ... Mada, neke epizode se mogu naći i na rapidserbia ...
Ma znam da nije zbog lobiranja, ali opet preteruju ... Ona dva dajguza su sasvim dovoljna da se pederluk spomene u komičnoj situaciji ... Tamo nema toliko krljanja međ njima, ali previše pedera su ubacili kao sporedne ...Mislim da taj pederluk nije posledica nekog lobiranja,vec je vise tu zbog komedije situacije ...
Nisam gledao OZ, pričo mi burazer da je dobra serija, verovatno ću je i odgledati kad-tad, a Vil i Grejs sam nekoliko epizoda odgledo, te ih ne mogu porediti ...A ako cemo pravo,kad malo razmilsim,meni je OZ pederskija serija i od Vil & Grejs ... u svakoj seriji neko krljanje u usta,sve to toboze pod velom zatvorskih razmirica i alijansi ...
Serija jos nije izasla,svetska premijera 15. marta..
Pacifik-jos jedna mini serija o desavanjima na Istoku za vreme ww2
Seriju su rezirali Tom Hanks i Steven Spielberg-po meni,najbolji duo ikada
Oni su takodje rezirali i Band Of Brothers-Zdruzena braca,koji se kod nas prikazivao skoro
Ocekujem veoma odlicnu pricu,dramu,efekte itd,posto obozavam BoB,i Stephena Ambrosa koji je napisao tu knjigu.btw njegov sin je isto radio na Pacifiku
![]()
![]()
Pa i meni je uvek bilo draze da gledam filmove sa desavanjima na zapadnom frontu
ali opet,nece ni ovo biti lose
tu je Okinawa![]()