- Poruka
- 11.279
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a, pa poenta je da bude iritantna.![]()
eli? Hm..
Što se Preachera tiče, očekivao sam makar osrednji kvalitet, ali onaj užas od dijaloga i scena koje izgledaju komične da se zapitam da li je ovo parodija, ili šta, naterale su me da prekinem na pola epizode. Možda sam pogrešio, ko zna. Vratiću se ako čujem da je na kraju cela sezona dobra.
Da obavestim zainteresovane da je izasao trejler za seriju Americki Bogovi, po knjizi Neil Gaimana. Serija pocinje da se emituje 2017.
Ovo izgleda zanimljivo. Potpada pod onu moju žanrovsku podelu - saburban angst movies.
Samo da je neka druga glumica. Ja više ne mogu da gledam Saru Džesiku. Rispekt, naradila se od naranijeg detijstva i tako to, ali sad bi recimo mogla da piše memoare, da slika, ili da dizajnira modu. Jer je ovaj Tomas H. Čerč super smešan lik, baš bih ga gledala, samo u kombinacij sa nekim drugim...
Pa ja mislim da su oni glumili zajedno baš u nekom filmu koji si mi ti preporučila, ako se ne varam. Gde ona glumi lekara, Denis Kvejd univerzitetskog profesora, a Čerč glumi Kvejdovog burazera. Možda su ih zbog toga kastingovali zajedno, mada se ne sećam da su u filmu imali ijednu zajedničku scenu...
A koga bi ti umesto SJP ? Dženifer Aniston.
Ček' da razmislim koja mi se sredovečna žena dopada za Čerča pa u da ti kažem.
Da, izbacila sam Kirsten, zato što je nikakva u poređenju sa Marisom.Može Marisa, u svakom slučaju je bolja riba od SJP.
A za ovu drugu priznajem, nikad čuo...
E hebiga, editovala si post... ta druga... Kristen, kako već... nevermind.
The Night Manager
Sad sam odgledala prvu epizodu
Uzbudljivo, dinamično, revolucija, prodaja oružja, špijunaža, zločinci sa lepim ljubavnicama, patriote, i naravno MI6 mozgovi, koji sede u džemperima u nekoj sobi bez grejanja u Londonu. Serija je naravno žešće komercijalna i mejnstrim u poređenju sa starim serijama po LeKareu (Mislim na ne BBC serije o Smajliju), ali uopšte mi ne smeta, za sada.
edit: ogledala celu mini-seriju. Super lokacije, zabavno i dinamično, a deo te fore je da ne stigneš da primetiš da baš i nije tako dobro napisano.
Nešto nije u redu sa glumom Hju(a) Lorija, kao da nije uspeo da odluči koga zapravo glumi... Valjda nije hteo da bude običan nedvosmisleni negativac, ali ovo je nešto između barabe, čudovišta i super ortaka, pa zapravo nikada ne znaš sa kim imaš tu čast. Površno, u stvari, ali u svakom slučaju odlična serija za aktivan odmor
Sve glumice su odlične.
![]()