Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Queen of the South

http://www.imdb.com/title/tt1064899/

queen-of-the-south-backstory.JPG

USA’s new narco-drama Queen of the South, jedino me ova serija prvukla da je gledam u terminu prikazivanja. zasnovano na knjizi, koja je zasnovana na istinitim dogadjajima, serija prikazuje deo sveta narko kartela u meksiku i kako prodaju drozu u usa. ima dosta `upeglanih stvari`, moglo bi da se kritikuje,al ne mari. prica je atraktivna, za nas mozda iznenadjujuca u smislu kako to sve funkcionise.

ako se dobro secam, ona je na pocetku upucana, mozda i mrtva, a onda krece secanje. 5 godina dilovanja na ulicama mexica su od nje stvorile materijal za vodju, za razliku od velike vecine koja celog zivota ostaje to sto jeste lopov, nasilnik, diler, ubica. ali, doci na celo je mukotrpan i krvav put. e to je prica serije. dinamicno, dinamicno, boktepita kako bi u realnosti ona sve to izdrzala, fizicki i mentalno

7.5/10

Poslednja izmena:
Baš me zanima u šta će da se pretvori Naz u zatvoru. Očekujem veliku promjenu u karakteru, ipak mu je to životna škola što će da prođe...

Pretvoriće se u "žestokog momka" dok je pod Fredijevom zaštitom naravno :lol:. Da, očekuj promenu, možda malo prebrzu, ne znam koliko si odgledao pa da ti ne spojlujem previše. Pogledao sam zadnju epizodu danas i sad moram da saberem utiske :).

Pretvoriće se u "žestokog momka" dok je pod Fredijevom zaštitom naravno :lol:. Da, očekuj promenu, možda malo prebrzu, ne znam koliko si odgledao pa da ti ne spojlujem previše. Pogledao sam zadnju epizodu danas i sad moram da saberem utiske :).

Došao sam do one epizode the art of war (čini mi se da je to četvrta epizoda), počeo sam je gledati čim je izašla ali sam uzeo stanku zbog nekih drugih stvari.

I ja nešto kontam da će postati žestoki momak s obzirom u kakvim je govnima i u kakvom je okruženju. Ima u glavi, ali da bi opstao tu gdje je moraće se malo otarasiti lika nevinašca i baciti u neke druge vode...

Došao sam do one epizode the art of war (čini mi se da je to četvrta epizoda), počeo sam je gledati čim je izašla ali sam uzeo stanku zbog nekih drugih stvari.

I ja nešto kontam da će postati žestoki momak s obzirom u kakvim je govnima i u kakvom je okruženju. Ima u glavi, ali da bi opstao tu gdje je moraće se malo otarasiti lika nevinašca i baciti u neke druge vode...

Ocvrsnuce on koliko-toliko za to vreme koje bude proveo u zatvoru ali hteo sam da istaknem da bez Fredija definitivno ne bi opstao.

gledam dark matter.

sta ja znam. povremeno mi dodje da prekinem, ali sam stigao do aktuelne s2e9.

ljubitelji sf-a mogu da gledaju. grupa krajnje extremnih likova upada u raznolike avanture sirom svemira(kojim upravljaju galakticke vlasti i nekoliko mocnih rivalskih kompanija), cak i u paralelni svet.

6/10

ps mentalno se spremam da pogledam the last ship.opet serija o opstoj katastrofi i mogucem spasu, puj spas za sve nas

Poslednja izmena:
Danas sam počela da gledam The Night Of, i odlična je :D (msm bar ova prva epizoda koju sam odgledala, nadam se da će tako i ostati). Nego imam pitanje za one koji su pogledali poslednju epizodu - ima li prostora za neku narednu sezonu ili je ovih osam epizoda definitivno sve što ćemo dobiti? Izvinjavam se ako je neko to već pomenuo, nisam čitala prethodne postove da ne bih slučajno pročitala nešto što ne treba.

Danas sam počela da gledam The Night Of, i odlična je :D (msm bar ova prva epizoda koju sam odgledala, nadam se da će tako i ostati). Nego imam pitanje za one koji su pogledali poslednju epizodu - ima li prostora za neku narednu sezonu ili je ovih osam epizoda definitivno sve što ćemo dobiti? Izvinjavam se ako je neko to već pomenuo, nisam čitala prethodne postove da ne bih slučajno pročitala nešto što ne treba.

ima prostora, na kraju krajeva druga sezona moze da bude nevezana za prvu.kao u true detective recimo ili fargu.Pise da je mini serija sumnjam da ce da ima jos sezona.videcemo.samo da smo zdravi

Druga sezona Narcosa je odlična! Očekivao sam pad kvaliteta jer su za razliku od 15 godina Pablovog života koje su pratili u prvoj, ovde imali na raspolaganju samo jednu, ali nijedan događaj ne deluje razvučeno. Zapravo bih rekao da je druga sezona i bolja, svakako ide dublje u karakterizaciju svih junaka, javljaju se mnoga siva područja i drago mi je da se ne oseća toliko onaj amerikanizovan trip u naraciji Murphyja koja je drastično smanjena ovde. I Javier Pena kao da preuzima mnogo jaču ulogu od Murphyja. Moura je odradio izvrstan posao glumeći Eskobara. Čak je i nabacio mnoge kile da bi što više nalikovao na svog junaka u svojim poslednjim godinama.

Počela sam da gledam Mozart in the Jungle

Sex, drugs ànd classical music

U suštini, serija bi mogla da bude o bilo čemu, jer je puna superduper kul glumaca koji tumače lepo obučene i našminkane likove koji žive u Njujorku i imaju pozitivan stav prema lakim narkoticima, a pošto se još radi o muzičarima, meni je srce puno. Kada bih zastala da razmislim o čemu se u stvari radi... pa. o gomili talentovanih i ambicioznih ljudi koji stalno rade. Ko je voleo onaj stari film Fame, i uopšte sve na potezu od Flashdance do Whiplash, može da gleda... Duhovito je, brzo, i zabavno...

Back