Redmond
Elita
- Poruka
- 18.128
The Night Of je fenomenalna serija, zanimljiva radnja, odlicni glumci (Dzon Turturo posebno), pruza detaljan uvid u policijsku i pravnu proceduru nakon pocinjenog zlocina. Odgledah svih 7 epizoda u jednom dahu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
The Night Of je fenomenalna serija, zanimljiva radnja, odlicni glumci (Dzon Turturo posebno), pruza detaljan uvid u policijsku i pravnu proceduru nakon pocinjenog zlocina. Odgledah svih 7 epizoda u jednom dahu.
Baš me zanima u šta će da se pretvori Naz u zatvoru. Očekujem veliku promjenu u karakteru, ipak mu je to životna škola što će da prođe...
Pretvoriće se u "žestokog momka" dok je pod Fredijevom zaštitom naravno. Da, očekuj promenu, možda malo prebrzu, ne znam koliko si odgledao pa da ti ne spojlujem previše. Pogledao sam zadnju epizodu danas i sad moram da saberem utiske
.
Došao sam do one epizode the art of war (čini mi se da je to četvrta epizoda), počeo sam je gledati čim je izašla ali sam uzeo stanku zbog nekih drugih stvari.
I ja nešto kontam da će postati žestoki momak s obzirom u kakvim je govnima i u kakvom je okruženju. Ima u glavi, ali da bi opstao tu gdje je moraće se malo otarasiti lika nevinašca i baciti u neke druge vode...
Stranger Things
ocena 9/10
Sf, drama, horor , misterija
mesavina The X Files i E.T-ija
8.epizoda
https://cdn.pastemagazine.com/www/articles/stranger things poster square.jpg
trenutno..Fear.the.Walking.Dead![]()
Ima li Novi Vejvard Pajnz ikakvog smisla?! Gledao sam jednu epizodu danas i ništa mi nije bilo jasno...
Danas sam počela da gledam The Night Of, i odlična je(msm bar ova prva epizoda koju sam odgledala, nadam se da će tako i ostati). Nego imam pitanje za one koji su pogledali poslednju epizodu - ima li prostora za neku narednu sezonu ili je ovih osam epizoda definitivno sve što ćemo dobiti? Izvinjavam se ako je neko to već pomenuo, nisam čitala prethodne postove da ne bih slučajno pročitala nešto što ne treba.
Ja nemam snage ni da zavrsim prvu sezonu..smorilo me posle samo par epizoda.Bas steta.Glumacka postava je katastrofa.
ima prostora, na kraju krajeva druga sezona moze da bude nevezana za prvu.kao u true detective recimo ili fargu.Pise da je mini serija sumnjam da ce da ima jos sezona.videcemo.samo da smo zdravi