Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Kad mi je ponestalo argumenata?

Npr. kad si rekao da Pacino i Brando nisu dobro odigrali svoje likove pa sam ti ja odgovorio da je to budalastina pa si ti onda krenuo sa vredjanjima tipa "mali, kad porastes shvatices" i tako to, a da ti post ne bi ostao suv i bez argumenata lupio si ono za Mona Lizu sto i nije argument nego teska glupost. Desilo se jos nekoliko puta, na prethodnim stranicama, sa drugim clanovima...

Npr. kad si rekao da Pacino i Brando nisu dobro odigrali svoje likove pa sam ti ja odgovorio da je to budalastina pa si ti onda krenuo sa vredjanjima tipa "mali, kad porastes shvatices" i tako to, a da ti post ne bi ostao suv i bez argumenata lupio si ono za Mona Lizu sto i nije argument nego teska glupost. Desilo se jos nekoliko puta, na prethodnim stranicama, sa drugim clanovima...

Auuu ala si ti glup.
Ovde cu se suzdrzati od objasnjavanja posto bi to bilo samo gubljenje vremena.
Procitaj ponovo sta sam napisao pa pokusaj da ukapiras.Zapni.

bates_motel__span.jpg

Zavrseno prvo poluvreme. Prikazana 5a od 10 epizoda.

Omiljena serija mi je "Oz" bez ikakvog promisljanja. Ima toliko likova koji grade svoje licnosti u zatvoru i uvek mozes da biras za koga si, jer niko od njih nije favorizovan od strane produkcije.

Pratim seriju 'Boardwalk empire", gotova je treca sezona. Fina serija, solidni glumci, ali nesto mi tu fali.

"Californication" sam ispratio isto, prve sezone su mi bile bolje, ali sada su mi u posledenje dve sezone oslabili malo.

Trenutno gledam "Dexter"-a, krecem sedmu sezonu. Odlicna serija, volim te mracne i morbidne stvari.

Kad smo vec kod morbidne teme i fantasticnog Dextera, ja stvarno cekam posl sezonu, ali sam srecna da ce zavrsiti pricu. Dosta je. ;) Trebali su zavrsiti ranije.

Dopada mi se Hannibal sve vise i vise, isto morbidna serija, vise od Dextera, pogledala sam 3 epizode i mislim da cu nastaviti da gledam. Mikkelsen je odlican. Nekako su mi kratke epizode volela bi da traju 55 min a ne 42. Nekako mi deluju nedovrseno, ali dobro...

Posl epizoda (4.) Game of Thrones je bila najbolja ove sezone, jedva cekam sledecu.

Back