Nemanja Jah
Primećen član
- Poruka
- 625
Premijera, premijere, premijere i nistaaaaa
mnogo vise se ocekivalo..
mnogo vise se ocekivalo..Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogo vise se ocekivalo..
napredan si ti kad si več doguro do te epizode
Odlicna je ta epizoda.
Sada je na Avali ona sa mackom.![]()
Ona sto ljudi umiru kad se ona pojavi ili sam nesto pobrkala?

E, bas ta sa mackom, u petoj sezoni.Koja sa mackomOna sto ljudi umiru kad se ona pojavi ili sam nesto pobrkala?
Mogli su bolje da odrade epizodu, bas su je upropastili. Ok ako su hteli Huddy ali nije ok sto je epizoda bila bezveze
Jedva cekam drugu![]()

Dobro je i ovo:

Verovatno je tako, a mozda je i bolje sto je tako.Tek sada sam stigla da odgledam epizodu, i uopste nije tako losa kao sto ste pricali. Doduse, BAS ZATO sto ste pricali da je razocarenje, ja sam se spremila da je mnogo gora, pa mi je bila ok. Da nisma imala niska ocekivanja mozda bih se i razocarala.
Meni je jos uvek nekako cudno da ih gledam onako zajedno.Inace, nije sve to proteklo tako lose. Po prvi put mogu da zamislim Housea i Cuddy u vezi. Mozda nece biti glupo kao u drugim serijama kada se glavni junaci smuvaju, jer definitivno nece biti samo cmakanja i zaljubljenih pogleda vec i dosta problema i konflikta... Tako da mozda i izvuku nesto da ne bude glupo.

Ona nova bi trebalo uskoro da se pojavi, samo ne znam u kojoj epizodi.![]()
Cekacemo je, pa kad se pojavi.Zvezdica:Mislim da je u cetvrtoj, ali nemojte me drzati za rec. Mozda bude i pre i posle toga.![]()

znam da dolazi ta nova mala,več sam vidla slike sa nimanja di je ona al sam kažem da je ženska stvarno potrebnau timu.nadam se da če bit zanimljiv karakter
Ja bih volela da vidim DVE zenske u timu... To bi bilo zanimljivo pratiti.

Ova epizoda me podseca na pesmu - sto si u kavu stavila, gubim kontrolu, prihvacam tvoja pravila![]()
dobra dobra