Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da jos uvek nisu prilagodili titlove za DVDRip, ali potrazi u svakom slucaju, mozda budes imao srece.prve 4. sezone sam lagano skidao na Megaupload,brzo a ne ceka se puno.
Ovo ostalo,jedva se snalazim,mada nadjoh,ali dvd rip :S
hdtv je previse za mene,sporo ide a i hard mi se lagano popunjava
Slazem se.nikita123 :e da nisam nešto žena od mode al kako mi Cuddy ima dobre modne kombinacije,u ovoj epki ova kombi. mi je bombaSEXY
Ma genije je, nema sta. Cak mu i kuvanje super ide.U drugoj epizodi je House dokazao kakav je multitalenat sa onim kuvanjem,a i koliko daleko moze doci njegova opsesivnost
I tacno sam znao da ce on da zavrsi slucaj i da dobije pare![]()
dva klipa iz slijedeće epke
Pre ce biti da je tu jadno dete, al 'ajde.a jao micek je zaljubljen pa se mora sa decom sporazumijevat, a jadan..
baš me zanima,još sutra![]()
Ja je tek sada skidam, komentari kasnije.malo slabija epka od zadnje dvije ali mala ga je pogodila u bolnu točku
http://img171.imageshack.us/f/rachelwithcanehuddy1622.jpg/![]()
Poslacu ti na pm.Zvezdica:Treca (a bogami i druga) epizoda su bile odlicne. Tek treba da odgledam najnoviju (ima li neko linkic?)
Za sada mi ne smeta Houseova veza sa Cuddy, sto je pohvalno, buduci da sam se toga najvise pribojavala.
Poslala sam ti na pm, pa javi ako valja.e jel ima titlova za 4 epizodu,može ko stavit ak je našo??????![]()
Bice kasnije i Cuddy epizoda (5 to 9), isto zanimljiva i inovativna.Ja stigao do one Wilson epizode,gde je on stavljen u prvi plan.
veoma lepa epizoda,inovativna
Ali nisam ocekivao da donira deo jetre,niti da onaj njegov prijatelj prezivi.
Na srpskom su titlovi.Zvezdica:A ti prevodi, da li su na engleskom ili na nekom od jezika nasih naroda i narodnosti?![]()
Poslala sam ti.Moze li i meni link?![]()
Zaboravih da prokomentarisem epizodu.malo slabija epka od zadnje dvije ali mala ga je pogodila u bolnu točku
http://img171.imageshack.us/f/rachelwithcanehuddy1622.jpg/![]()
Prosle godine su, cini mi se, bile 2 pauze od po mesec dana.a joj dajoš ova dva tjedna mogu izdržat a šta tek kad dode ona pauza od mjesec dana
![]()