serija "DR. HOUSE"

prve 4. sezone sam lagano skidao na Megaupload,brzo a ne ceka se puno.
Ovo ostalo,jedva se snalazim,mada nadjoh,ali dvd rip :S
hdtv je previse za mene,sporo ide a i hard mi se lagano popunjava
Mislim da jos uvek nisu prilagodili titlove za DVDRip, ali potrazi u svakom slucaju, mozda budes imao srece. ;)
Javi utiske nakon sto odgledas "Broken", i ostatak naravno. :D

nikita123 :
e da nisam nešto žena od mode al kako mi Cuddy ima dobre modne kombinacije,u ovoj epki ova kombi. mi je bomba
SEXY
Slazem se. :)

kako sam se odusevio pri gledanju prve epizode :eek:
pravo umetnicko delo- stvarno ima extra delove,kao npr ona gde haus repuje sa portorikancem,ili kad igra kosarku pa ih psihicki slomi dok ne odu s terena :D
I inace,ne mogu da nadjem srpski prevod koji valja,ali sam gledao na engleskom,odgovara mi :lol:
bolje nego 3h da skidam jednu epizodu hdtv

Pravo remek delo, nema sta. :worth:
Extra stvar je sto su uradili duplu tu prvu epizodu, moze uvek posebno da se odgleda kao film. :D
A Alvie je zanimljiv lik, bas su se nasli sa Houseom. :lol: Pojavice se on i kasnije u jednoj epizodi. :)

Znam da nema uskladjen prevod, htela sam i ja skoro da skinem DVDRip kad je izasao ali cu sacekati kad urade prevod. :lol:

Treca (a bogami i druga) epizoda su bile odlicne. Tek treba da odgledam najnoviju (ima li neko linkic? :cmok2: )

Za sada mi ne smeta Houseova veza sa Cuddy, sto je pohvalno, buduci da sam se toga najvise pribojavala.

Da li se pojavila ona nova clanica tima u cetvrtoj epizodi?

malo slabija epka od zadnje dvije ali mala ga je pogodila u bolnu točku
http://img171.imageshack.us/f/rachelwithcanehuddy1622.jpg/ :)
Ja je tek sada skidam, komentari kasnije. :D
Super sto vec ima i titlova. :D

Zvezdica:
Treca (a bogami i druga) epizoda su bile odlicne. Tek treba da odgledam najnoviju (ima li neko linkic? :cmok2:)

Za sada mi ne smeta Houseova veza sa Cuddy, sto je pohvalno, buduci da sam se toga najvise pribojavala.
Poslacu ti na pm. ;)

Ni meni, pocinjem da se privikavam na vezu, bice mi tesko kad budu raskinuli. :lol:

Ja stigao do one Wilson epizode,gde je on stavljen u prvi plan.
veoma lepa epizoda,inovativna :)
Ali nisam ocekivao da donira deo jetre,niti da onaj njegov prijatelj prezivi.
Bice kasnije i Cuddy epizoda (5 to 9), isto zanimljiva i inovativna. ;)
Zezace kasnije House Wilsona za tu jetru, nesto u fazonu “Ajde da pitamo Wilsona da li ima mozda jos malo jetre za donaciju”. :zcepanje:

Zvezdica:
A ti prevodi, da li su na engleskom ili na nekom od jezika nasih naroda i narodnosti? :D
Na srpskom su titlovi. :D

Back