serija "DR. HOUSE"

The Look:
Bas volim ove uvode, kad pokusavam da pogodim sta ce i kome ce da se desi :)
Nedostajali su ti uvodi zadnjih nekoliko epizoda. :)

The Look:
Odlicna epizoda - ima humora, moralnih dilema i bas lepa iako ne vesela prica o bratu i sestri.
Jeste zanimljiva i jako emotivna na kraju. Prava, kompletna, tipicna "House" epizoda, kao u pocetnim sezonama, samo sa dodatkom Huddy. :)

nikita123:
da to bi bilo dobro a mislim da čemo to i imat kad dođe ova nova .plus 13 dolazi u drugom dijelu sezone:D
Pojavice se i Cuddyna majka (valjda u par epizoda), jes' nece biti u timu, ali ipak nova zenska u seriji. :lol:

House: Come on. One peck. Just enough to arouse him just a little.
Dr. Wilson: I--hey, I'm not even...
House: I didn't mean you. (little Greg):zper:

Wilson smirks after learning House and Cuddy had sex)
House: Yeah, I had that same facial expression for the first 48 hours. I had another one, too, but only for 15 seconds at a time:zper:

House: Come on. One peck. Just enough to arouse him just a little.
Dr. Wilson: I--hey, I'm not even...
House: I didn't mean you. (little Greg):zper:

Wilson smirks after learning House and Cuddy had sex)
House: Yeah, I had that same facial expression for the first 48 hours. I had another one, too, but only for 15 seconds at a time:zper:
Predobro. :lol:

Nedostajali su mi ovi citati i Houseove provale. :D

Kako je glupo sto su smaknuli Kutnera -.-
procitao sam da je u stvari on imao neki posao za Obamu u beloj kuci pa da je zato prekinuo snimanje u House Md seriji
ali ipak
sranje su sto namestili da to bude samoubistvo

Kako je glupo sto su smaknuli Kutnera -.-
procitao sam da je u stvari on imao neki posao za Obamu u beloj kuci pa da je zato prekinuo snimanje u House Md seriji
ali ipak
sranje su sto namestili da to bude samoubistvo
To im je najgluplja stvar sto su uradili u seriji, preglupo, ali sta ces. :roll:

Izasli titlovi za drugu epizodu sedme sezone, koga zanima. :D

Boys from "House", samo im nema Chase-a. :lol:

heh,sad sam odgledao jednu od najboljih epizoda,kad je house pravio momacko vece :lol:
ne znam sta je bilo bolje-kad sam video hausa kako pusta Public Enemy-Fight the Power ,jos sa fensi naocarima,ili deo u toku zurke kad su upropastili wilsonov stan,ili citav koncept komunikacije sa Amber i njen povratak :)
Odlicna inovacija i promena,za razliku od monotonih obicnih epizoda i slucajeva :worth:

heh,sad sam odgledao jednu od najboljih epizoda,kad je house pravio momacko vece :lol:
ne znam sta je bilo bolje-kad sam video hausa kako pusta Public Enemy-Fight the Power ,jos sa fensi naocarima,ili deo u toku zurke kad su upropastili wilsonov stan,ili citav koncept komunikacije sa Amber i njen povratak :)
Odlicna inovacija i promena,za razliku od monotonih obicnih epizoda i slucajeva :worth:

ova mi je najbolja rečenica:worth::worth::zcepanje:

House: I need sleeping pills. I was gonna hit up Wilson but he's not answering his phone.

Dr. Cuddy: He must have left it in his pants, which he wasn't wearing when the police found him trying to walk home… oddly, from his own apartment

Te poslednje nekoliko epizode na kraju pete sezone su extra, za razliku od monotone sredine sezone. :D
Momacko vece je extra odradjeno. :zcepanje:

Btw, extra je i novi forum. Trebace mi malo vremena da se priviknem. :lol:

Kraj je pete je,kao i kraj svake-maestralan.
A pogotovo sama zavrsna scena,gde odlazi u psihijatrijsku bolnicu
Jos nisam krenuo sa sestom,tesko je naci linkove za download :S
ako neko ima dobre,bio bih zahvalan ako moze da mi posalje na pp

Kraj je pete je,kao i kraj svake-maestralan.
A pogotovo sama zavrsna scena,gde odlazi u psihijatrijsku bolnicu
Jos nisam krenuo sa sestom,tesko je naci linkove za download :S
ako neko ima dobre,bio bih zahvalan ako moze da mi posalje na pp
Maestralno, nema sta. :D
"Broken" (prva dupla epizoda iz 6. sezone) je tek maestralna, videces. :D

Skidaj one prve linkove sto su postavljeni, HDTV ili slicno, nemoj DVDRip jer jos nisu odradjeni tj. uskladjeni prevodi za DVD.
Jesi trazio mozda po onim Rapid sajtovima, cudi me da tamo nema ispravnih linkova? :roll:

Back