serija "DR. HOUSE"

kolko sam ja skužila iz prve epizode su one slike sa Housom i Cuddy u krevetu i na plaži,te ispred nekog nočnog kluba( il šta več to je), znači u prvoj odlaze na neki put dok se njegov tim suočava sa novim slučajem.
A druga epka je ova sa slika,znači kad su u bolnici pa joj namigne kako je provela vikendi i ovi stariji ljudi koje House liječi

Jučer je bio kod Jaya lena

kolko sam ja skužila iz prve epizode su one slike sa Housom i Cuddy u krevetu i na plaži,te ispred nekog nočnog kluba( il šta več to je), znači u prvoj odlaze na neki put dok se njegov tim suočava sa novim slučajem.
A druga epka je ova sa slika,znači kad su u bolnici pa joj namigne kako je provela vikendi i ovi stariji ljudi koje House liječi
I ja mislim da je tako. :)

Dobro je sto ce druga epizoda biti vec 27.09. :D Bice tako 4-5 epizoda zaredom, tj. svake nedelje po jedna, a onda kad krenu sa onim pauzama od po mesec dana. :dash:

Jučer je bio kod Jaya lena

:heart::heart::heart:
Dobro mi je ono na kraju kad prikazu sliku iz epizode pa kad Hugh kaze "I am wearing a laptop". :lol: :D

Zvezdica:
Ja bih samo zamolila fanove koji znaju gde se mogu pogledati nove epizode (sedma sezona) da:

a) Ne spojlerisu
b) Ostave link da i mi ostali uzivamo! :zper:
Necemo da spojlerisemo, a ako zaboravimo podseti nas. ;)

Ja epizode skidam kako izlaze, ne gledam ih na netu. Nekad (retko kad) sacekam par dana (zavisi koliko su prevodioci brzi) pa gledam sa nasim (srb, hr...) titlovima, ili sa eng titlovima, zavisi. A za linkove cemo se dogovoriti kako zelis da gledas ili skidas. Mozda nikita ima neki sajt za gledanje 'on line'. ;)

nikita123:
a kako čemo onda komentirat ako malo ne odamo;)pa ja pretpostavljam da je večina Housoljubaca ovdje pogledala do kraja 6 sezona
Namucicemo se i stavljacemo spoiler tagove. :lol: Ipak nema smisla zbog drugih koji ne budu stigli odmah da pogledaju novu epizodu, jer mozda i mi nekada necemo moci bas odmah da odgledamo nesto novo. :)

Stari Houseljubci su odgledali 6 sezona odavno. :heart: Mada ima nekoliko njih koji su skoro postali Houseljubci i jos uvek imaju 2-3 sezone da odgledaju do kraja, barem mi se tako cini. ;)

joj jebeni Ameri danas mogu odmah gledat a ja tek sutra skidat mogu.

Vidim da čak i kritičari koji su gledali prvu epku kažu da su Hugh i Lisa prelijepo odglumili svoje scene,aj jedva čekam da i to vidim:heart:
Pa i ne kasni mnogo. Mozda vec 3-4 sata nakon sto bude emitovana epizoda na "Foxu" imace download za nas. :D
Nadam se da ce biti dobar pocetak. :heart: Kad su vec krenuli u tom pravcu, ocekujem da ce to valjati. :D

Evo nove spice, barem to mozemo u celosti da vidimo za sad. :lol:

Back