serija "DR. HOUSE"

Koja sa mackom :think: Ona sto ljudi umiru kad se ona pojavi ili sam nesto pobrkala?

Mogli su bolje da odrade epizodu, bas su je upropastili. Ok ako su hteli Huddy ali nije ok sto je epizoda bila bezveze :evil:

Jedva cekam drugu :besna:
E, bas ta sa mackom, u petoj sezoni. :lol:

Moglo je bolje, ali ne znam bas kako bi to moglo bolje da se odradi a da zapocnu time njihovu vezu i pritom bude zanimljivo. :roll:
Valjda ce se popraviti od druge epizode. :D

meni odlična epizoda pogotovo kraj,sad sam je pogledala;)

Dr. Cuddy: I sit around on my bureaucratic ass??!
Taub: I was relaying your words.
House: I said well-formed. I said well-formed

Taub: And what's with the death's head cane?
House: They didn't have a death's ass cane in my size

Tek sada sam stigla da odgledam epizodu, i uopste nije tako losa kao sto ste pricali. Doduse, BAS ZATO sto ste pricali da je razocarenje, ja sam se spremila da je mnogo gora, pa mi je bila ok. Da nisma imala niska ocekivanja mozda bih se i razocarala.

Mada, jasno je da su neke scene snimili samo za tzv. "fan service" ;)

Inace, nije sve to proteklo tako lose. Po prvi put mogu da zamislim Housea i Cuddy u vezi. Mozda nece biti glupo kao u drugim serijama kada se glavni junaci smuvaju, jer definitivno nece biti samo cmakanja i zaljubljenih pogleda vec i dosta problema i konflikta... Tako da mozda i izvuku nesto da ne bude glupo.

Prejako. :lol: Dobro je i ovo:

Cuddy: I got a call about a case for you. 14-year-old. EMTs think her heart stopped...
House: Sounds great.
Cuddy: You haven't seen it yet.
House: I sense something fascinating about it. :lol:

Wilson: You want something from her besides a sign-off on scaring your patient to death.
House: You talked to Taub.
Wilson: He's worried about you.
House: He's a jerk.
Wilson: I'm worried too.
House: Do I need to say it? :zcepanje:

Bolje, bolje... mnogo bolje. :D Odlicna epizoda, odlican slucaj. :D

Mada mi je jos uvek tesko da se naviknem da su zajedno, drze se za ruke i sl. :roll:
A Wilsonova reakcija na njihovu vezu je bila prejaka. :zcepanje:

Tek sada sam stigla da odgledam epizodu, i uopste nije tako losa kao sto ste pricali. Doduse, BAS ZATO sto ste pricali da je razocarenje, ja sam se spremila da je mnogo gora, pa mi je bila ok. Da nisma imala niska ocekivanja mozda bih se i razocarala.
Verovatno je tako, a mozda je i bolje sto je tako. ;)

Inace, nije sve to proteklo tako lose. Po prvi put mogu da zamislim Housea i Cuddy u vezi. Mozda nece biti glupo kao u drugim serijama kada se glavni junaci smuvaju, jer definitivno nece biti samo cmakanja i zaljubljenih pogleda vec i dosta problema i konflikta... Tako da mozda i izvuku nesto da ne bude glupo.
Meni je jos uvek nekako cudno da ih gledam onako zajedno. :roll:

Mada, vec od ove druge epizode (kad je odgledas) videces da idu tim putem, problemi, konflikti i slicno. Mnogo bolje od prve, kao sto sam vec napisala. :D

Ova epizoda me podseca na pesmu - sto si u kavu stavila, gubim kontrolu, prihvacam tvoja pravila :)

Odlicna epizoda - ima humora, moralnih dilema i bas lepa iako ne vesela prica o bratu i sestri. Sad sam jos ubedjenija da je prva epizoda bila uzas.

Bas volim ove uvode, kad pokusavam da pogodim sta ce i kome ce da se desi :)

Back