serija "DR. HOUSE"

haha kako sam se smejao kad sam nasao ovu sliku mladog Hugh Laurie-ja :hahaha: :rotf:
bitoffryandlaurie_4_396x222.jpg

konačno i to stiglo

e sad ovako: Hugh je stvarno odličan glumac i bez problema ga mogu vidjet i ko komičara i dramskog glumca,u ovoj epizodi je više došlo do izražaja ovaj dramski dio.
Prva scena kad Cuddy čisti ranu Housu je jako emotivna i lijepa aliiiiiiiiiiiiiiiiiii njihov odnos u 4 zida mi je dosta čudan,mislim lijepo su oni to odglumili ali ko da mi toliko nije prirodno ih vidjeti cijeli dan u stanu solo.
Tako da jedva čekam slijedeču epku kad se vračaju u bolnicu.Ok da prva epizoda prikazuje malo drugačiju stranu Housa ali definitivno NE da tako ostane kroz cijelu sezonu.
A po svima promo filmičima koje smo dobili, House u bolnici je isti onaj stari pa se nadam da če i bit tako,samo naravno malo zaljubljeniji

konačno i to stiglo

e sad ovako: Hugh je stvarno odličan glumac i bez problema ga mogu vidjet i ko komičara i dramskog glumca,u ovoj epizodi je više došlo do izražaja ovaj dramski dio.
Prva scena kad Cuddy čisti ranu Housu je jako emotivna i lijepa aliiiiiiiiiiiiiiiiiii njihov odnos u 4 zida mi je dosta čudan,mislim lijepo su oni to odglumili ali ko da mi toliko nije prirodno ih vidjeti cijeli dan u stanu solo.
Tako da jedva čekam slijedeču epku kad se vračaju u bolnicu.Ok da prva epizoda prikazuje malo drugačiju stranu Housa ali definitivno NE da tako ostane kroz cijelu sezonu.
A po svima promo filmičima koje smo dobili, House u bolnici je isti onaj stari pa se nadam da če i bit tako,samo naravno malo zaljubljeniji
Gde ti je spoiler tag? :lol:

Slazem se. ;) Mada su morali ovako da otpocnu sezonu. Bilo bi malo bezveze posle onakvog kraja sezone da odmah nastave u bolnici i kroz neku drugu pricu zapocinju tu njihovu vezu. Ovako je najbolje za pocetak, ipak. :)
Sve u svemu - super je. :worth::worth::worth:

Ocigledno nisi odgledao "A bit of Fry and Laurie", ova slika ti je odatle. ;) U toj seriji imas Hugha u svakakvom izdanju, cak i smesnijem od ovog. Naravno, skidam im kapu za sve ono sto su uradili u toj seriji jer je predobra. :worth: I ako volis britanski humor sigurno ce ti se svideti. :D

pa nisam toliki Hughov fan da ga svuda pratim ali mozda bacim pogled na ovo :D
Smesno izgleda XD

Ok je ovako, nisu ili neki spojleri! :D Znali smo da nece da budu u bolnici u prvoj epizodi, tako da je to ok.

Nego ja jos nisam videla novu spicu (ne radi mi youtube)... Sta kazete, ne valja? :(
OK, onda cemo pisati ovako i ne spoilerisati mnogo. :lol:

Meni se ne svidja nova spica, nekako mi mracna. :roll: Ali je u svakom slucaju dobro da su je posle 3 sezone konacno promenili. :)

Shady MoB:
pa nisam toliki Hughov fan da ga svuda pratim ali mozda bacim pogled na ovo
Smesno izgleda XD
Ne moras biti fan da bi' ti se svidelo. Uostalom, odgledaj pa sam proceni. ;)

Videla sam novu spicu, i nije toliko grozna, ali nekako je... ne znam... Bljuzgava? Oni novi kadrovi se ne uklapaju. Ali ok, to bi i moglo da prodje, ali ne svidja mi se sto nema onoga kad hodaju na kraju, ili tako neceg gde vidimo junake.

Meni se svideo pocetak. :) Ipak, videcemo kako ce sve to uklopiti u ostatku sezone.

Jel' ima negde kolika je gledanost epizode ili neke kritike?

Ono na plazi nije bilo. Izgleda da ce to ostaviti za neki njihov vikend ili slobodan dan. ;) Ovaj su bas lepo i zabavno proveli. :lol:

Zvezdica:
Videla sam novu spicu, i nije toliko grozna, ali nekako je... ne znam... Bljuzgava? Oni novi kadrovi se ne uklapaju. Ali ok, to bi i moglo da prodje, ali ne svidja mi se sto nema onoga kad hodaju na kraju, ili tako neceg gde vidimo junake.
Jeste bljuzgava. :lol:

Meni je ovo bilo pravo mucenje, bas me smorila epizoda, toliko da mi je cak palo napamet da izmerim temperaturu - jer nije moguce da House bude dosadan i jadan. A tako je i meni bilo (by the way nisam imala povisenu temperaturu). Nije mi se svidelo resenje scenarista. Smor, smor, smor :eek:

Kad je Haus poceo da masira Kadi, mislila sam da ce da je istera iz kupatila, zakljuca se i onda kaze ko je povracao. E to bi bio potpuno drugaciji razvoj situacije i mnogo zanimljiviji.
I sta do vraga znaci to sto se Kadi krije u ormanu? A ona zeli neku vezu. Ne znam, budjavo je odradjeno, pateticno (a ja nisam ljubitelj patetike).
Hausova ironija i sarkazam su mozda zablistali na dva minuta u celoj epizodi, Vilson se zaglavio (i onda ga H. maestralno uvukao u stan - e to je scena sa macem pod grlom ili trapavo otvaranje sampanjca), 13-ca ispalila drustvo (svaka cast na podvali, mada to i nije bas pametan potez sa njene strane) i touch your nose with your finger (cak i da je drogiran :) ne bi mogao da omasi onoliki nos) su highlight ove epizode.

Jedino cemu ova epizoda moze da posluzi je neki psihicki eksperiment...

Morali su ovako nesto da naprave, mislim da bi' drugacije bilo lose. Od naredne epizode ce (nadam se) krenuti normalna desavanja u bolnici i zanimljivije epizode. ;)

Slazem se da u prvoj epizodi House uopste nije bio onaj stari House na kojeg smo navikli, ali bice bolje (nadam se :lol:).

Back