ali moram priznat da mi je bolja stara špica
promo noviji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova mi bezveze nekako, a i nema ih kako setaju na kraju. Mogli su samo imena da promene i ostave ostalo kako je bilo.

Gde ti je spoiler tag?konačno i to stiglo
e sad ovako: Hugh je stvarno odličan glumac i bez problema ga mogu vidjet i ko komičara i dramskog glumca,u ovoj epizodi je više došlo do izražaja ovaj dramski dio.
Prva scena kad Cuddy čisti ranu Housu je jako emotivna i lijepa aliiiiiiiiiiiiiiiiiii njihov odnos u 4 zida mi je dosta čudan,mislim lijepo su oni to odglumili ali ko da mi toliko nije prirodno ih vidjeti cijeli dan u stanu solo.
Tako da jedva čekam slijedeču epku kad se vračaju u bolnicu.Ok da prva epizoda prikazuje malo drugačiju stranu Housa ali definitivno NE da tako ostane kroz cijelu sezonu.
A po svima promo filmičima koje smo dobili, House u bolnici je isti onaj stari pa se nadam da če i bit tako,samo naravno malo zaljubljeniji

Ocigledno nisi odgledao "A bit of Fry and Laurie", ova slika ti je odatle.haha kako sam se smejao kad sam nasao ovu sliku mladog Hugh Laurie-ja![]()
![]()
I ako volis britanski humor sigurno ce ti se svideti. 
Ocigledno nisi odgledao "A bit of Fry and Laurie", ova slika ti je odatle.U toj seriji imas Hugha u svakakvom izdanju, cak i smesnijem od ovog. Naravno, skidam im kapu za sve ono sto su uradili u toj seriji jer je predobra.
I ako volis britanski humor sigurno ce ti se svideti.
![]()
OK, onda cemo pisati ovako i ne spoilerisati mnogo.Ok je ovako, nisu ili neki spojleri!Znali smo da nece da budu u bolnici u prvoj epizodi, tako da je to ok.
Nego ja jos nisam videla novu spicu (ne radi mi youtube)... Sta kazete, ne valja?![]()

Ne moras biti fan da bi' ti se svidelo. Uostalom, odgledaj pa sam proceni.Shady MoB:pa nisam toliki Hughov fan da ga svuda pratim ali mozda bacim pogled na ovo
Smesno izgleda XD
Ipak, videcemo kako ce sve to uklopiti u ostatku sezone.
Jeste bljuzgava.Zvezdica:Videla sam novu spicu, i nije toliko grozna, ali nekako je... ne znam... Bljuzgava? Oni novi kadrovi se ne uklapaju. Ali ok, to bi i moglo da prodje, ali ne svidja mi se sto nema onoga kad hodaju na kraju, ili tako neceg gde vidimo junake.

A jel' ono 13-tica vec nakon ove epizode odlazi?

izglda, a niko ne zna gde

ne bi mogao da omasi onoliki nos) su highlight ove epizode.
).

kako sam se smejao kad je house napravio salu kutneru kad je unajmio onu glumicu da se pravi bolesna,pa kad je na kraju "ozivela" u mrtvacnici
on i taub samo sto se nisu usrali![]()
Odlicna je ta epizoda.kako sam se smejao kad je house napravio salu kutneru kad je unajmio onu glumicu da se pravi bolesna,pa kad je na kraju "ozivela" u mrtvacnici
on i taub samo sto se nisu usrali![]()