serija "DR. HOUSE"

Pazi, meni je nekako mnogo lakshe kada uopshte ne razmishljam shta ce biti i kako ce biti, bilo shta vezano za House-a. Chak ni one trejlere vishe ne gledam, jer mi to nekako ubija interesantnost. Naravno, trejlere uvek urade tako da bude totalno suprotno kada stvarno krene epizoda, ali ipak... Mnogo mi se svidja shto su malo hladnuli celu tu Huddy spiku, jer da je bilo kako su gledaoci trazili, vec bi njih dvoje imali troje plavooke dece i blizance u najavi :D

Mnogo mi se svidja shto su malo hladnuli celu tu Huddy spiku, jer da je bilo kako su gledaoci trazili, vec bi njih dvoje imali troje plavooke dece i blizance u najavi :D
Ovo ti je prejako. :D :lol:

Ne zelim ni ja da razmisljam o tome, ali je to ipak nesto sto ce se desiti, kad-tad. :)
Trejlere skoro nikad nisam pustala jer mi deluju nezanimljivo i bezveze da gledam 30 sekundi ili minut nove epizode.

Ovako dobra serija i ne treba da se propusta. :D

Naravno da ce se desiti, ali verujem u pisce da ce napraviti da bude chudesno mocno, kao shto smislishe kraj proshle sezone. bilo je svega i svachega za gledanje :per:, ali opet ispade na najbolji moguci nachin.
I treba da bude cudesno mocno, opet je to nesto sto svi ocekuju i bilo bi bezveze da rese to na jednostavan nacin. :D Ipak, videcemo kako ce i sta biti. ;)

Hugh and House are nominated at the Prism Awards in the category of Drama Series Episode (Mental Health) and Performance in a Drama Episode. The gala ceremony revealing this year's winners will take place at the Beverly Hills Hotel on April 22.

Drama Series Episode - Mental Health:

• CSI: Miami - "Head Case" (CBS Entertainment/Jerry Bruckheimer Television/CBS Television Studios/Alliance Atlantis Television Productions)
  • House - "Simple Explanation" (Fox Broadcasting Co./Universal Media Studios/Heel & Toe Films/Bat Hat Harry Productions/Shore Z Productions)
  • Law & Order - "Exchange" (NBC Entertainment/Universal Media Studios/Wolf Films)
  • Lie to Me - "Grievous Bodily Harm" (Fox Broadcasting Co./20th Century Fox Television/Imagine Entertainment)
  • Mental - "Lines in the Sand" (Fox Broadcasting Co./Fox Television Studios)

Performance in a Drama Episode:

• Dann Florek, Law and Order: Special Victims Unit
  • Timothy Hutton, Leverage
  • Hugh Laurie, House
  • Jada Pinkett Smith, HawthoRNe
  • John Stamos, ER

Back