serija "DR. HOUSE"

A ko tebe prisiljava da citas nase "gluposti"? I koga mi to "teramo" sa teme?
Inace, ja sam na ovom forumu jedino zbog ove teme, pa ako mozes zabrani nam da ne pisemo. ;)

pogledaj prvu stranu teme,i poslednjih par i uporedi ;)
ok necu vise pisati,iskreno sasvim mi je svejedno,ali i ja gledam seriju i nema razloga zasto ne bih prokomentarisao i ja koju epizodu.. naravno da nisam jedini,ali niko drugi ne pise jer bi se prekinula prica izmedju vas koja je sve manje o samoj seriji,a vise o glumcu,a svako iole kulturan ne upada u rec nego ceka da vas dve prvo zavrsite :) eto,baj ;)

I na pocetku je bilo po dvoje-troje ljudi koji su komentarisali, procitala sam ja sve to. ;) Naidje period kad ih je bilo vise, ali to je kratko trajalo.

Ti se slobodno ukljuci u komentare, pa cemo komentarisati ono sto ti napises ili bilo ko drugi, ovako smo samo nas dve pa mozda i malo preterujemo u nekim stvarima, ali to sada nije bitno. I mislim da se svako moze ukljuciti, koga to zanima, nismo mi nikoga iskulirale.
Na kraju krajeva, i ja sam ovde nepunih mesec dana, i za to vreme a i dosta pre toga, nije bilo skoro nikakvih komentara o seriji, jedino je Bufalo Bil povremeno pisala nesto i odrzavala temu u zivotu. Tako da i mene niko nije iskulirao, a ja sam najmanje adekvatna osoba da odredjuje ko ce pisati ovde a ko nece. ;)

Ja sam je tek sada odgledala...
Generalno, epizoda je extra :D ako izuzmemo cinjenicu da je Housea stvarno bilo premalo. :(
Super je sto su poceli malo da ubacuju i druge likove kao glavne aktere u epizodi, prvo ono sa Wilsonom, sad Cuddy, bas mi se svidja. :D Mozda su trebali ovako nesto da urade u prethodnim sezonama, a ne sada na svakih nekoliko da prave specijale, no dobro.

Nego, kakva je ona vanredna epizoda u petak? Pise nesto na Fox.com, ali ne znam jel to repriza neke da popune termin, ili ce nova? :roll:

Slazem se ja sa Desankom, ali mi je u ovom slucaju draze da docekam tu ljubav. :D
Slazem se i sa tobom da ce mart brzo doci, ali se taman naviknem da ih pustaju svake nedelje, oni naprave veliku pauzu, nebitno da li zbog nekog njihovog odmora, praznika ili Olimpijade sada. :roll:

Btw, procitah negde da je [H] najgledanija serija na svetu u 2008.-oj god. :D :worth:

Pa, moraju da naprave pauzu! To je logichan potez! Ko ce da gleda ludog Grega (dobro, ja hocu :)) dok se na gomili kanala prenose ski skokovi, skakanja, skijanja, bobovanja, klizanja? Potpuno normalan potez!

Mislish, bila najgledanija serija?

Dokle se stiglo sa glasanjem za Golden Choice Awards?
Bas se nadam da ce osvojiti nagradu. :)

A jel ima jos negde da pise za onaj potencijalno novi film Hugh-a Laurie-ja, ili je samo glasina? Bilo bi extra da snimi taj film. :D

I just hung up with House creator David Shore, and — no beating around the bush here — he promised me, “Eventually, it’s going to happen. This is the thing we’ve been dancing around — even before we knew we were dancing around it. They’re two very flawed people, but they’re two people that are very attracted to each other.

“I’m a Huddy fan, [too],” Shore added. “Just keep watching the show. It’ll happen eventually.”

I can confirm that there was not a single qualifier in that sentence. I listened to the tape three times. Not a single “maybe” or “possibly” in there. Go ahead and reread it; I’ll wait...

Nasla sam i ja nesto o filmu na nekim sajtovima, bilo bi extra da to snimi. :D
Negde sam procitala da ce mu to biti prva glavna uloga na filmu??? Bas se vidi da ne znaju njegovu filmografiju. :lol:

“I’m a Huddy fan, [too],” Shore added. “Just keep watching the show. It’ll happen eventually.”
Extra, mada mislim da ce to biti negde pred kraj sezone, opet, videcemo. :D

Ima sutra "Flight of the Phoenix" na RTS1 u 21:15h. :)

Ma, muka mi je od lupetanja u nekim novinama ili na sajtovima. Sada, kao, svako zna svashta, pa samo pishu. Chuj 'prva glavna uloga'?!? :(
A za ovo u vezi serije sigurna sam da ce biti pred kraj sezone, ali sam josh sigurnija da ce scenaristi sve to fino zakukuljiti i zamumuljiti :)

A, pa svi sve znaju, sta ces. :roll: OK da su napisali glavna uloga dok snima House, ali uopsteno glavna uloga, onda se vidi da pojma nemaju. ;)

Bice Huddy u zadnjoj epizodi garant, a onda nam ostavljaju da do septembra razmisljamo sta ce stvarno biti, interesting. :D

Back