serija "DR. HOUSE"

Aha, i ja sam se bas cimnula kada sam prvi put odgledala, drugi put mi vec bilo smesno. :D Zanimljiv mi je kad se rastegne po podu onako ogroman. :D :lol:

Onaj Lucas je poceo zesce da me nervira, trebao je House da ga odvali onim stapom kad je vec krenuo. :evil: Pusio bi se do sutra, a ne bi mu mog'o nista jer ne trenira boks. :lol:

Nije on ogroman... Ogroman je onaj igrach americhkog fudbala :) Hju je duguljast :D
I ja pomislih da ce ga zviznuti posred glavine, ali... Lukas je postao zeshci smarach! Stvarno!!! I Forman me smara, jer ne zna shta hoce. Onaj lik shto glumi Formanovog brata mi je toliko bio antipatichan da sam njegove scene vishe slushala nego gledala. Neshto u njegovim ochima mi je ultra odbojno, da me ne shvatite naopako, protiv glumca kao glumca nemam nishta protiv.

Aha, i ja sam se bas cimnula kada sam prvi put odgledala, drugi put mi vec bilo smesno. :D Zanimljiv mi je kad se rastegne po podu onako ogroman. :D :lol:

Onaj Lucas je poceo zesce da me nervira, trebao je House da ga odvali onim stapom kad je vec krenuo. :evil: Pusio bi se do sutra, a ne bi mu mog'o nista jer ne trenira boks. :lol:

Ozbiljno razmishljam o tome kako je krajnje vreme da Lukas ode iz serije. Pa, makar zavrshio u bolnici i House ga lechio od povreda koje mu je naneo shto shtapom, shto pesnichicom :D

Nije on ogroman... Ogroman je onaj igrach americhkog fudbala :) Hju je duguljast :D
Pa dobro, na visinu sam mislila ogroman, ne tako ogroman. :)

Formanov brat, posto je robijas, verovatno i treba tako da izgleda, a Forman i mene smara, i to vec zadnje 3 sezone, bas je nezanimljiv u seriji.

Sto se Lucasa tice, i ja sam za da napusti seriju. Bio je zanimljiv prosle sezone kao Houseov detektiv, sada vec smara, a i nervira me. Mada sam citala da kao planiraju da ga ubace kao regularnog clana serije, nadam se da sam lose procitala to. :lol:
Isto je pisalo da ce Tauba i 13-ticu da ubace kao regularne, mada za njih i dalje pise "also starring". A jesi primetila da na spici i dalje pise Jennifer Morrison, a nje nema vec odavno? :lol:

Joj, opet videh kako se prostire po onom podu i opet se zacnuh. Malo je falilo da ga shtap shine po glavi
Mislim da bi bilo previse za jednu epizodu da se lupi 2 puta, dovoljna je bila ona sipka u kadi. :roll:

Pa dobro, na visinu sam mislila ogroman, ne tako ogroman. :)

Formanov brat, posto je robijas, verovatno i treba tako da izgleda, a Forman i mene smara, i to vec zadnje 3 sezone, bas je nezanimljiv u seriji.

Sto se Lucasa tice, i ja sam za da napusti seriju. Bio je zanimljiv prosle sezone kao Houseov detektiv, sada vec smara, a i nervira me. Mada sam citala da kao planiraju da ga ubace kao regularnog clana serije, nadam se da sam lose procitala to. :lol:
Isto je pisalo da ce Tauba i 13-ticu da ubace kao regularne, mada za njih i dalje pise "also starring". A jesi primetila da na spici i dalje pise Jennifer Morrison, a nje nema vec odavno? :lol:

Mislim da bi bilo previse za jednu epizodu da se lupi 2 puta, dovoljna je bila ona sipka u kadi. :roll:
A znasto vas dve ne iznajmite neku sobu zajedno? :) Ako jos uz to i opisete ovde detaljno sta se sve zbilo,obecavam da cu svaku epizodu Housa nauciti napamet :D

Drugi put bi bilo nenamerno lupanje, jer retko kada mozesh da skontash kako ce stvari koje drzish u rukama da se ponashaju u sluchaju pada.
Formanov brat izgleda kako izgleda, ali je mnoooogo buljav, a tto me nervira.... mada lichi na formana. Za Lukasa ne znam shta da mislim, postao je preterano ogavan i podmukao. Moze da ostane u seriji ako mu nadju neko zanimljivo radno mesto, poput deda sere :D
Najavnu shpicu nisu promenili od pochetka, tako da chisto sumnjam da ce je menjati, a i Dzenifer ce se pojavljivati opet.

Za Lukasa ne znam shta da mislim, postao je preterano ogavan i podmukao. Moze da ostane u seriji ako mu nadju neko zanimljivo radno mesto, poput deda sere :D
Najavnu shpicu nisu promenili od pochetka, tako da chisto sumnjam da ce je menjati, a i Dzenifer ce se pojavljivati opet.
Lucas je vec deda sera, mada im je verovatno zanimljiv pa je jos u seriji. :roll:

Tako sam procitala da ce ovo dvoje ubaciti kao regularne, mozda u narednoj sezoni. ;)

Nasla sam ovo na nekom forumu:

"Michelle Trachtenberg, who played a teenager with horrible allergies on an episode of House (“Safe”) said she has a crush on Hugh Laurie, and guest starred on House. In the scene on the elevator in which House searches her genital area for a tick, Trachtenberg said she played a joke on Laurie by putting a note between her legs that read: "I :heart: You"."

A ima i ovo, u emisiji “Conan O’Brien”, gledaj posle 2. minuta

Presmesno. :zcepanje: A bas je kavaljer “Mogu li da te pipnem ovde?”, -“Duso, mozes da me pipas bilo gde”. :zcepanje:

kretenizam. ako malo bolje pogledaju, Jo uopshte nije ruzna. chak nije ni preterano niska, nego je on mnogo visok. ja bih isto tako izgledala da stanem pored njega, ona nosi starke, ljudi!!! u svakom sluchaju, on je voli, to mu je zena i nikakve lise niti kamerunke ne mogu zauzeti to posebno mesto u njegovom srcu. lisa je pricha za sebe :)

Slazem se. ;)
Ta koja je postavila ono nema blage veze s mozgom. Pisali su ljudi svakakve komentare, pa je posle zabranila komentare za taj snimak. A ako je i malo Hughov fan trebala bi da postuje njegovu porodicu kakva god da je, a ne da postavlja neke budalastine. :evil: Jos postavila paparazzo slike od Jo, pa normalno da nece lepo izgledati na njima. U svakom slucaju, Hugh je sa njom i tako ce i biti, da mu je stalo do Lise ili neke druge na takav nacin vec bi bio sa njom, to mu je bar najlakse. :)

Naravno da ne mislim da je serija ochajna, jer bi se onda zvala OCHAJNI HOUSE! :)
Dobro, mozda malo smaramo, ali ovo je jedina tema koju redovno posecujem. Da li si primetio da se retko gde josh oglashavam? Ako nisi, primeti! :) O.K. U svoje ime obecavam da temu necu drzati u vrhu ostavljajuci tupave komentare, mada... Pa, pogledaj bilo koju drugu temu. Svi pishu nebuloze... Pogledaj o VELIKOM BRATU, ko je kome majku i do majke pominjao... Zar je to nachin da se tema drzi u zivotu?
dakle, obecaj i ti da necesh ostavljati one totalno nebulozne komentare i ce biti srecni. Your turn!

Back