serija "DR. HOUSE"

Francuski mediji otkrili su da je štap kojim se služi doktor Gregori Haus, glavni junak popularne američke televizijske serije "Doktor Haus", proizveden u Francuskoj.

Britanski glumac Hju Lori koji tumači lik doktora Hausa, u petoj sezoni serije koristi štap koji je proizvod firme "Faje". Ta firma već sto godina posluje u gradiću Orlea u regionu Overnja u centralnom delu zemlje.
Štap je načinjen od drveta svetlog javora, a dno mu je ojačano obrađenim komadom kravljeg roga.
Model štapa doktora Hausa proizvodi se i za široku javnost i prodaje se po ceni od 60 evra.

House je imao mali milion shtapova. Imao je jedan koji lichi na moj :)
'Ajde, neka neko unovchi chinjenicu da Hju Lori (Greg House u seriji) nosi pidzamu na pruge kakvu su nosili u Alkatrazu, a koju mozete nabaviti po promo ceni od 73,50 eura :D

House je imao mali milion shtapova. Imao je jedan koji lichi na moj :)
'Ajde, neka neko unovchi chinjenicu da Hju Lori (Greg House u seriji) nosi pidzamu na pruge kakvu su nosili u Alkatrazu, a koju mozete nabaviti po promo ceni od 73,50 eura :D

Pise da je taj stap iz pete sezone. :) Sta li sve ljudi nece istraziti...
Pidzama je bolja ponuda.:hahaha: Jesi sigurna da ih nose samo u Alcatrazu? :lol:

Ma stalno imaju nesto iz serije za prodaju, majice, patike, loptice, jakne, motor... Silne pare zaradise zato sto je House to nosio ili imao. :lol:

Amerika, Amerika, zemlja daleka :D

Znam da su od mene pokupili grdnu lovu za sitnice, ali neka :D

Nego, jesi li primetila kako se izgubih u prvom delu prve strofe? To sam tek primetila kada je sve bilo izmontirano :)

Poslednja izmena:
O.K. je to druze Jackson. Vidish, meni su sve one koje pogledah, a manje vishe svima odgledah po desetak epizoda, toliko na isti kalup i dosadne da je to za prichu. No, ukusi su razlichiti rekoh ja i pojedoh palachinku sa euro kremom zalivajuci je jogurtom :)

Back