- Poruka
- 76.576
Србија мора да одустане од погубног пута ка глобалистичкој ЕУ и мора да се окрене свом истинском савезнику- Русији.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da letimo i za Somaliju, nego za Putinov drzavni Kartel.
Mislim da neće imati jajca da se pojavi pred njim. Pre 2 dana je ljubio prkna po Nemačkoj
Mislim da neće imati jajca da se pojavi pred njim. Pre 2 dana je ljubio prkna po Nemačkoj
Ovde se veruje u Hladni rat i dalje.
Lavrov dolazi kod saradnika Vu-a i Dacica i cica Tome.
Па добро.... подржавам......... и онако сваки дан морам да гледам англосаксонске лажове и преваранте........
Збрисаће у Румунију...![]()
Па добро.... подржавам......... и онако сваки дан морам да гледам англосаксонске лажове и преваранте........
Дај Боже!
Наговештава се оснивање прве и једине слободне ,незавине ,ослободилачке телевизије "Русија данас" на српском језику.
Ово је јако битно за слободу медија , једнако је битно ради правичности извештавања информација које се пласирају српском народу!
"Раша тудеј" на српском
На питање да ли Русија покушава да ојача позиције на Балкану и да ли телевизија "Раша Тудеј" намерава да прави програм на српском, Александар Чепурин је рекао да је важно да информације стижу из различитих извора, као и да земље настоје да повећавају информисаност о својој политици и о својим гледиштима.
"Ми смо заинтерсовани, да би Русија више познавала Србију, да овде постоји регионални центар преко којег би информације ишле директно преко телевизије. У Русији постоји велико интересовање за Србију. Мислим да би то било позитивно и с гледишта односа међу људима и с гледишта туризма и с гледишта разумевања", рекао је Чепурин.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1624042/Чепурин:+Посета+Лаврова+није+обична+.html
ЖИВЕЛА СЛОБОДА МЕДИЈА !
Напокон ће народ Србије да добије праве извештаје и информације о стању у свету и Србији!
RT ne postoji iz slobodarskih razloga, već kao propagandni pandam zapadnoj propagandi.
Međutim često bocnu kako treba i gdje treba.
iSTO KAO ŠTO BIH UKINUO GLAS AMERIKE, DOJCE VELE I SL PROPAGANDNE MEDIJE DRUGIH VLADA U NAŠOJ DRŽAVI, NE BIH DOZVOLIO NI RUSIMA,...MEDJUTIM, JASNO MI JE DA JE TO NEMOGUĆE...
Ако је Западна пропаганда можемо је препознати , вређа интелигенцију , ову Источну ја доживљавам као објективну
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -