Сергије Лавров сутра(16.06) у посети Србији!

Оснивања "Русија данас" на српском језику

• Подржавам , слободарска телевизија

• Против, Руси се петљају у политику

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Дај Боже!

Наговештава се оснивање прве и једине слободне ,незавине ,ослободилачке телевизије "Русија данас" на српском језику.

Ово је јако битно за слободу медија , једнако је битно ради правичности извештавања информација које се пласирају српском народу!

"Раша тудеј" на српском

На питање да ли Русија покушава да ојача позиције на Балкану и да ли телевизија "Раша Тудеј" намерава да прави програм на српском, Александар Чепурин је рекао да је важно да информације стижу из различитих извора, као и да земље настоје да повећавају информисаност о својој политици и о својим гледиштима.

"Ми смо заинтерсовани, да би Русија више познавала Србију, да овде постоји регионални центар преко којег би информације ишле директно преко телевизије. У Русији постоји велико интересовање за Србију. Мислим да би то било позитивно и с гледишта односа међу људима и с гледишта туризма и с гледишта разумевања", рекао је Чепурин.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1624042/Чепурин:+Посета+Лаврова+није+обична+.html

ЖИВЕЛА СЛОБОДА МЕДИЈА !

Напокон ће народ Србије да добије праве извештаје и информације о стању у свету и Србији!

Па добро.... подржавам......... и онако сваки дан морам да гледам англосаксонске лажове и преваранте........

Управо тако , сви водећи медији од Б92 ,преко Блица, до Курира јесу медији које је инсталирао Запад!
"Русија данас" на српском језику ће бити једини слободарски медији ,објективан и непристрасан!

Па добро.... подржавам......... и онако сваки дан морам да гледам англосаксонске лажове и преваранте........

Kakvi su to lazovi i manipulatori....

Evo gledam jutros CNN Christiane Amanpour zloglasna novinarka ponovo jase metlu,po zlu i velikim lazima upamcena tokom rata,ponovo se bljuje lazi

Naime radi se o prilogu o Svetskom prvenstvu i BIH reprezentacii,Amanpour je iznjela gomilu lazi ....o ujedinjonoj BIH u kojoj je BIH fudbalska reprezentacija ujedinila sve narode i kako sada sirom BIH navijaju za tu reprezentaciju..citiram je -u spjesi u sportu su pokazali bosancima da mogu zivjeti zajedno umjesto odvojeno bla bla bla gomile neistina

Reprezentacija BIH je stastavljena od musilama i za nju navijanu samo muslimani u RS i Hrvatskim djelovima niko ne navija za tu reprezentaciju ali to nesmeta Amanpour da obmanjuje ljude

Дај Боже!

Наговештава се оснивање прве и једине слободне ,незавине ,ослободилачке телевизије "Русија данас" на српском језику.

Ово је јако битно за слободу медија , једнако је битно ради правичности извештавања информација које се пласирају српском народу!

"Раша тудеј" на српском

На питање да ли Русија покушава да ојача позиције на Балкану и да ли телевизија "Раша Тудеј" намерава да прави програм на српском, Александар Чепурин је рекао да је важно да информације стижу из различитих извора, као и да земље настоје да повећавају информисаност о својој политици и о својим гледиштима.

"Ми смо заинтерсовани, да би Русија више познавала Србију, да овде постоји регионални центар преко којег би информације ишле директно преко телевизије. У Русији постоји велико интересовање за Србију. Мислим да би то било позитивно и с гледишта односа међу људима и с гледишта туризма и с гледишта разумевања", рекао је Чепурин.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1624042/Чепурин:+Посета+Лаврова+није+обична+.html

ЖИВЕЛА СЛОБОДА МЕДИЈА !

Напокон ће народ Србије да добије праве извештаје и информације о стању у свету и Србији!

iSTO KAO ŠTO BIH UKINUO GLAS AMERIKE, DOJCE VELE I SL PROPAGANDNE MEDIJE DRUGIH VLADA U NAŠOJ DRŽAVI, NE BIH DOZVOLIO NI RUSIMA,...MEDJUTIM, JASNO MI JE DA JE TO NEMOGUĆE...

RT ne postoji iz slobodarskih razloga, već kao propagandni pandam zapadnoj propagandi.
Međutim često bocnu kako treba i gdje treba.

Ако је Западна пропаганда можемо је препознати , вређа интелигенцију , ову Источну ја доживљавам као објективну

- - - - - - - - - -

iSTO KAO ŠTO BIH UKINUO GLAS AMERIKE, DOJCE VELE I SL PROPAGANDNE MEDIJE DRUGIH VLADA U NAŠOJ DRŽAVI, NE BIH DOZVOLIO NI RUSIMA,...MEDJUTIM, JASNO MI JE DA JE TO NEMOGUĆE...

Зашто би укинуо Русима нешто што још увек немају?

Срамота, значи ти не дозвољаваш слободу медија , гушиш слободарско право извештавања , независно новинарство би да масакрираш

Зар такви људи попут тебе још постоје у 21 веку, тужно!

- - - - - - - - - -

Толико о слободи извештавања на крстарици , надам се да ће Руси и неки нови форум да отворе да може да се дише

Back