Сергије Лавров сутра(16.06) у посети Србији!

Оснивања "Русија данас" на српском језику

• Подржавам , слободарска телевизија

• Против, Руси се петљају у политику

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ја не знам како Лаврова није блам да посећује ово ***** од банана државе. Откако је Слоба сишо с власти, мене је срамота што сам Србин.

I nene, od tad bezuspesno trazim tudje drzavljanstvo, ali oni nece da mi ga daju, bezobraznici.

А ваш Лавров подржава Србију на путу у ЕУ. Е моји наивни *******и.

Само се прави фин јер је таква политичка воља руководства Србије. Било би скоро скандалозно да јавно каже да не подржава.

А ваш Лавров подржава Србију на путу у ЕУ. Е моји наивни *******и.

ribwp_1403025934.jpg

Ugovor za gradnju "Južnog toka" u Srbiji do kraja juna
Predsednik Upravnog odbora Gasproma Aleksej Miler i izvanredni i opunomoćeni ambasador Republike Srbije u Ruskoj Federaciji Slavenko Terzić najavili su na današnjem radnom sastanku u Moskvi da će Ugovor za izgradnju "Južnog toka" kroz Srbiju biti zaključen do kraja juna.

:super:........ нек' цркну наши душмани..........

Ја не знам како Лаврова није блам да посећује ово ***** од банана државе. Откако је Слоба сишо с власти, мене је срамота што сам Србин.

Браво , свака част за коментар!
Док имамо људе попут тебе још ништа није готово:heart:

Браво , свака част за коментар!
Док имамо људе попут тебе још ништа није готово:heart:

Да си бар мало комуниста не би тако говорила. Слоба је био издајник који је радио за Амере.

Е јадан ти ако за тебе српска историја почиње са Слобом, па од кад више нема Слобе, тебе је срамота што си Србин.

Па српска историја су и Немањићи и Цар Лазар, и Карађорђе, и Милош Обилић и слободарска традиција, итд.

А не само Слоба и СПС...

Е јадан ти ако за тебе српска историја почиње са Слобом, па од кад више нема Слобе, тебе је срамота што си Србин.

Па српска историја су и Немањићи и Цар Лазар, и Карађорђе, и Милош Обилић и слободарска традиција, итд.

А не само Слоба и СПС...

Ne znaju istoriju, nisu ucili kad je trebalo.

Back