Seranovi

Počinje u 23:37...Ana je tako...tako vatrena,tek sad mi je toliko bolja od Celije,ima mnogo bolje lice od Selije,koja nije nešto posebno,mislim ima extra telo,ali Ana je...

EDIT:Kako da stavim sadržaj koji ću da prikrijem?

Poslednja izmena:
Znaci strasno! Tete,mentol jedan!!! A i onaj Kuro :thumbdown: razocarao me je...
Navikla je da sve bude po njenom i da ona uvek vlada! razmazeno deriste!
Bilo mi zao Ane kad se napila...:roll: sve u svemu,pomalo smor epizoda...bar za mene...:confused:

Počinje u 23:37...Ana je tako...tako vatrena,tek sad mi je toliko bolja od Celije,ima mnogo bolje lice od Selije,koja nije nešto posebno,mislim ima extra telo,ali Ana je...

EDIT:Kako da stavim sadržaj koji ću da prikrijem?
Kad pishesh post, imash medju onim ikonicama iznad prostora za pisanje ikonicu gde pishe Spoipler...nadam se da sam pomogla...

...Gledajte kako je Dijego opasan...:hahaha:
aeea889a131a5b8i3.jpg

ja znam da je sad forum malo postao monoton,ali ipak ne morate toliko da vredjate glumce sve redom...malo je glupo,ipak su to nasi seranovi...svi ste ispljuvali seliju,posle tete,nema potrebe,upravu ste da tete nije upravu ali ne morate tako grozno da je opisujete poput KUCKA:thumbdown:....oladite malo,a seliju takodje ona je tu da zameni lusiju a poznato je da su zamene uvek losije jer ih poredimo sa originalom,ali ipak ona nije tako losa....Bolje da pricamo o nekim proslim smesnim scenama,da se prisecamo,da pratimo njihova trenutna snimanja i da to delimo ovde,da pricamo o tome sta bi bilo kad bi se jednom seranovi nastavili:D...LJUDI OSVESTITE SE MALO I POGLEDAJTE STA PISETE,CAST IZUZECIMA A IMA IH...IPAK SU TO NASI VECNI SERRANOVI:sad2:

Kad danas pocinje repriza alo!!!!!!!!!!
Napisao je rastko ep u 23 37 a repriza u pola sest
Rastko sto si bio banovan?:(

ja znam da je sad forum malo postao monoton,ali ipak ne morate toliko da vredjate glumce sve redom...malo je glupo,ipak su to nasi seranovi...svi ste ispljuvali seliju,posle tete,nema potrebe,upravu ste da tete nije upravu ali ne morate tako grozno da je opisujete poput KUCKA:thumbdown:....oladite malo,a seliju takodje ona je tu da zameni lusiju a poznato je da su zamene uvek losije jer ih poredimo sa originalom,ali ipak ona nije tako losa....Bolje da pricamo o nekim proslim smesnim scenama,da se prisecamo,da pratimo njihova trenutna snimanja i da to delimo ovde,da pricamo o tome sta bi bilo kad bi se jednom seranovi nastavili:D...LJUDI OSVESTITE SE MALO I POGLEDAJTE STA PISETE,CAST IZUZECIMA A IMA IH...IPAK SU TO NASI VECNI SERRANOVI:sad2:
:super::super::super:lepo si to rekao ali tete je stvarno dooooo...Kuro je nakraju ispao dobar nije on ljut sto se dijego smuvao sa selijom nego se plasi da i ona ne umre:confused:Zadnja recenica je SUPER:worth::worth::worth:

Tete je bila dosta iritantna u zadnje vreme, ali meni Selija mnogo vise ide na nerve tako da mi je bilo zabavno da gledam kako je Tete urnise.

@chico, sto ne stavis link na tu pesmu, mozda ce onda neko da se seti, ja nema sanse da pamtim sta je bilo tako davno (hocu da kazem, meni je i nedelja dana davno :mrgreen:)

Vidi se na prvoj slici da mu se gadi. :lol:

Meni više odgovara termin koji je bio sinoć.

I ja sam nesto slcno pomislila. U najmanju ruku mu ova scena ne prija.
Ali, glumac je i to jos na pocetku karijere, pa nisam sigurna da moze uvek da bira uloge.
A i biti gej je sada trend u svetu. Zato mi je drago sto smo mi jos uvek Balkanci. :)

Napisao je rastko ep u 23 37 a repriza u pola sest
Rastko sto si bio banovan?:(

:super::super::super:lepo si to rekao ali tete je stvarno dooooo...Kuro je nakraju ispao dobar nije on ljut sto se dijego smuvao sa selijom nego se plasi da i ona ne umre:confused:Zadnja recenica je SUPER:worth::worth::worth:

Zbog podataka o ratu u BiH,koji su smetali pojedinim moderatorma.;)

Šta nema epizode?!***,ja taman mislio malo da gledam onu wadikalnu emisiju o Šekiju,pa onda Serranowe,kad nishta...Bar nisu puštali Đilasa 99.put!:lol:

Predizborna kampanja u Zemunu se pušta,a kad je bila kampanja za predsednika Srbje normalno idu Serranowi...:(

Zbog podataka o ratu u BiH,koji su smetali pojedinim moderatorma.;)

Šta nema epizode?!***,ja taman mislio malo da gledam onu wadikalnu emisiju o Šekiju,pa onda Serranowe,kad nishta...Bar nisu puštali Đilasa 99.put!:lol:

Predizborna kampanja u Zemunu se pušta,a kad je bila kampanja za predsednika Srbje normalno idu Serranowi...:(
Voimjaoca nema veze vazno da si sad tu:D

I meni se tako ucinilo, ali mozda je takva scena bila, da ispadne kako da mu se gadi...:lol:

Nista od serijeza veceras, barem tako izgleda...zao mi je.:)
Poceli su u 12 ja gledao;)

E,pesma u odjavnoj spici...
Cool nasao si ja trazio al nikako nisam mogao da nacem kucao sam svasta nisam znao kako sa na spansom pise kraj 6sezone pola cukae sam kucao svasta i nisam nasao:lol:

Back