Seranovi

Nesto na A...Ne znam,ali meni je 77.program na TV-u(od 100,od kojih je 100.AV).

Evo druga epizoda,sad će da se završe za jedno 30 minuta...Pozzz,ja oću da gledam!Glej kako je Gilje bio mali!:D

Ja mislim da se zove alternativna tv tako nesto valjda je to bosanska tv koju kablovsku imas SBB IKOM Radijus vektor koju
tema:
koja je epka u utorak stvarno

Sto se tice dosadnih epizoda i gledanja...

Znamo da je Lusijin ''odlazak'',kao i Markosov i Evin bitno uticao na gledanost i sve to...Ali,ne bi sad bilo ni sve naj,da su samo srecne epizode,jer bi bilo malo monotono...Ovako,kada se prvi put gleda serija,osetis toliki bum u svojoj glavi,ili srcu,kada se dogodi nesreca Lusiji,tako da tu imas skup razlicitih osecanja...Znaci,mora biti i malo tezih scena,a i onih za smeh...Ali,opet stavljam tacku na ono sto sam ranije rekao...

PRAVI SERANOVAC NIJE ONAJ KOJI SERIJU GLEDA IZ ''OBAVEZE'',VEC ONAJ KOJI U NJOJ UZIVA!!!

Ajd' pozz

Sto se tice dosadnih epizoda i gledanja...

Znamo da je Lusijin ''odlazak'',kao i Markosov i Evin bitno uticao na gledanost i sve to...Ali,ne bi sad bilo ni sve naj,da su samo srecne epizode,jer bi bilo malo monotono...Ovako,kada se prvi put gleda serija,osetis toliki bum u svojoj glavi,ili srcu,kada se dogodi nesreca Lusiji,tako da tu imas skup razlicitih osecanja...Znaci,mora biti i malo tezih scena,a i onih za smeh...Ali,opet stavljam tacku na ono sto sam ranije rekao...

PRAVI SERANOVAC NIJE ONAJ KOJI SERIJU GLEDA IZ ''OBAVEZE'',VEC ONAJ KOJI U NJOJ UZIVA!!!

Ajd' pozz

bravo:super:

Sto banovase rastka:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
ja neverujem da ce me seranovi smoriti:Dmozda na kratko ali vec posle malo vremena moracu ponovo i bice zanimljivo kao 1put:lol:

Back