Seranovi

Ko zna ko je to njega zaebavao... msm Davida... :)

@tema

Mene ova Ana uzhasno nervira :poludeo: samo shto je doshla vecj sam je zamrzela... kao i proshli put.. :)
proqrchena je do daske... Selija mi je gotivnija 10000000000000000 puta :D

I meni,ne znam što tolko mrzite Seliju!:dontunderstand:

Jeee,špageta se vratila!!!:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:
:super::super::super:

Jeste,Davide,baš je to ona...Čekaj samo malo da ja na gmailu napravim neki email koji će podsećati na foru:"nathalia91@gmail.com",na brzinu kreiram Face,i odem na chat sa tobom...

Jedva čekam večeras nisam gledao ovu epizodu!:)

Nego,jer zna nešto o onoj epizodi:"Sarkozijev sindrom",138.?

Pa dobro, Selija je prilicno dosadan lik, a ni glumica nije bog zna kakva, tako da ne verujem da ikom moze nesto mnogo da se svidja. . . Inace, sad kad gledam po drugi ili treci put, primecujem neke nelogicnosti koje su pravili scenaristi ali je serija i dalje sjajna. . .

Nema me par dana,a vi opet pravite sranja,mislim konkretno na Davida.
Dečko,imaš opciju modify,edituj.Dodao si, '' I da,u wezi je sa Wiktorom'' , a sve si to mogao da edituješ i napišeš.Kad neko nema iskustva na forumima,strašno je sa takvima diskutovati...No dobro,odrašćeš...

Inače,evo sad počinje,gledam...
Nadam se dobroj epizodi...

Na žalost,ne mogu da gledam imam silna posla,gledam sutra reprizu...

Pardon,nema sutra reprize...ok u nedelju ujutru...E,ovako se to radi Davide!(Nisam radio zbog Davida nego sam se upravo setio).

***...Još jednom moram da menjam post...Izgleda da je pravi profil Natalia Naty Sanchez Molina,mada ni njima ne verujem!!!

Poslednja izmena:
Na žalost,ne mogu da gledam imam silna posla,gledam sutra reprizu...

Pardon,nema sutra reprize...ok u nedelju ujutru...E,ovako se to radi Davide!(Nisam radio zbog Davida nego sam se upravo setio).

***...Još jednom moram da menjam post...Izgleda da je pravi profil Natalia Naty Sanchez Molina,mada ni njima ne verujem!!!

Da to je verovatno taj profil
Funny nepevaju besame manu i tete vec dvd i tete:)

Nema me par dana,a vi opet pravite sranja,mislim konkretno na Davida.
Dečko,imaš opciju modify,edituj.Dodao si, '' I da,u wezi je sa Wiktorom'' , a sve si to mogao da edituješ i napišeš.Kad neko nema iskustva na forumima,strašno je sa takvima diskutovati...No dobro,odrašćeš...

Inače,evo sad počinje,gledam...
Nadam se dobroj epizodi...
Eto, a kad si ti tu, svi smo mirni kao bubice... prosto te se plasimo... :hahaha:
Ne znam stvarno sta si ti decko umislio?:think:

Kako da ode kad zivi u Madridu xD
Ne znam gde je on.Ma tu je siguno.
Nego sinoc je bila extra epizoda!A eto Diego veruje sinovima kad kazu casnu rec...O_o

E a sinoc sam sanjala da mi se desilo isto sto i Fitiju kad je zaboravio kupaci...
Jadan on,znam kako mu je...

Poslednja izmena:
Znam da ne bi namerno lagao, ali mislim da su zaista male sanse da je to stvarno ona...
Znas? :)

Pa pošalji joj zahtev za prijatelja,pa sačekaj da bude online,onda joj pošalji poruku,vdećeš da je to ona,vidi se.;)

Zašto onda sve o njima zna?Razmislite i vi malo,ja verujem da je to ona,a vi kako hoćete.

I sve slike u fotografijama?Pola nema na netu,i prijatelj je sa profilom Vike Vial,a to je Victorov pravi profil,tako da.;)

Vike Vial'a ne možeš sam da dodaš,ja sam njoj reko da kaže Victoru da me doda i dodao me je,to je dokaz.:)

Poslednja izmena:
Pa pošalji joj zahtev za prijatelja,pa sačekaj da bude online,onda joj pošalji poruku,vdećeš da je to ona,vidi se.;)

Zašto onda sve o njima zna?Razmislite i vi malo,ja verujem da je to ona,a vi kako hoćete.

I sve slike u fotografijama?Pola nema na netu,i prijatelj je sa profilom Vike Vial,a to je Victorov pravi profil,tako da.;)

Vike Vial'a ne možeš sam da dodaš,ja sam njoj reko da kaže Victoru da me doda i dodao me je,to je dokaz.:)

ajde mi daj tvoj fejs!

Sad sam gledao reprize od utorka i srede,kako je tuzno kad na kraju plesu dijego i karmen.:sad2:

e da,sto se tice kupovanja epizode,cene su vam od 1300-1500 dinara na 25 dvd-jeva.;)

Kako možeš tako da lažeš?
Na kom si jeziku pričao sa njom?
Znaš španski?
Engleski čisto sumnjam da znate i ti i ona.
I,uostalom,koga boli ***** da li je ona ili ne?

Kako možeš tako da lažeš?
Na kom si jeziku pričao sa njom?
Znaš španski?
Engleski čisto sumnjam da znate i ti i ona.
I,uostalom,koga boli ***** da li je ona ili ne?

A ti si malo ljubomoran?Ču da ne zna engleski,ona ga zna,a ja učim engleski ovo mi je 7. godina,znam da pričam,tako da ućutiš,ljubomoran si.

Sorry nisam lepo razumeo a ni video:P:p

Angela super ti je novi profil:super:
PS:ima 2 Natalija Sanchez Moline
Hvala :)
Ma ima 6 Natalija Sanchez Molina :roll: ali jedna je prava :)
A ti boskko ajde oladi...profil je pravi hteo ti to da prihvatis ili ne,verovao ili ne :roll:
Zasto napadas Davida? Ako on misli da je prava pusti ga...znam da je tebi tesko da poverujes da je to prava,ali jeste jel sta god da je pitas u vezi Los Serrano znace da ti odg.ima slike koje se ne mogu naci na internetu....znaci ja sam pretrazila sve forume i finske i spanske i srpske nema takvih slika...
I da i Naty i Victor znaju engleski...slabije,ali znaju da pricaju na njemu...mada ja znam bolje od njih :P

Back