Seranovi

Samo minut,zašto Giljea zovete "kio?"

Večeras nema Serranovih,ali ima Eurovizije,tako da mi neće biti smor noć...A,sutra,gledam reprizu 120.epizode,za 18 epizoda moja omiljena:"Sarkozijev sindrom!"

Nego sta, zbog toga me podseca na mene...nekoliko fora sto je on uradio u skoli, ja sam radio i pre nego sto sam gledao seriju.:mrgreen:

Samo minut,zašto Giljea zovete "kio?"

Večeras nema Serranovih,ali ima Eurovizije,tako da mi neće biti smor noć...A,sutra,gledam reprizu 120.epizode,za 18 epizoda moja omiljena:"Sarkozijev sindrom!"

Ko ga tako naziva? Ja ne...ne mogu da se setim ni sta to bese znaci...

Kio je njegov nadimak,lepo vam je Angela rekla........sta se sad svi cudite i pitate opet.....???

Ja verujem Angeli da joj je Victor prijatelj,sto ste svi tako ljubomorni???Ona je meni poslala njegove slike koje ne mogu nigde da se nadju na netu,ali necu da ih postavljam zato sto su njegove privatne.......

Poslednja izmena:

Bacao sam petarde po ucionici i stavljao ih jednom drugu u ranac i sl. fore...:D

Eh, kakav si dasa! :D

Nisam, vec obican zabavljac...:mrgreen:

Kio je njegov nadimak,lepo vam je Angela rekla........sta se sad svi cudite i pitate opet.....???

Ja verujem Angeli da joj je Victor prijatelj,sto ste svi tako ljubomorni???Ona je meni poslala njegove slike koje ne mogu nigde da se nadju na netu,ali necu da ih postavljam zato sto su njegove privatne.......

O'kle se ti stvori?:eek::lol::lol:

Vec smo pricali o tome, ni meni sad nije nista posebno... Osim sto ima para, dolazi iz dobre porodice, postala je veoma popularna zbog super serije i osim toga sto je zgodna(ako izuzmemo krive noge koje ste vi spomenuli)...:mrgreen: :mrgreen:

Mada, nije ni GIlje neki princ na belom konju...pre ce biti da je obrnuto...:lol:
Ma ne kazem ja da je on princ na belom konju ali je po meni bolji od nje...simpaticniji,i nekako kad se slika sa fanovima i kad komunicira jednostavno je-zabavan!
Dok ova sva mlitava nit' smrdi nit' mirise...:roll:

Pa zgodna je... :lol:

Nego sta...:per:

Ma ne kazem ja da je on princ na belom konju ali je po meni bolji od nje...simpaticniji,i nekako kad se slika sa fanovima i kad komunicira jednostavno je-zabavan!
Dok ova sva mlitava nit' smrdi nit' mirise...:roll:

Pa kazem ja, zabavan je...cini mi se da ga nije bas puno ponela slava pa da se umislio.:ok:

Tako je to kad se kupas...:rotf:

michelgurfi.jpg

Ovaj lepotan. Isto sr*nje kao i Manu. :lol:

Back