Seranovi

Brate, smarate sa tim profilima...ako misle da su pravi, sta vas zabole? Barem se pravite da im verujete... :P

@tema

Kako je glupa ona Tete, znaci, k'o noc! Opet se primila kako je Manu voli, ovo ono...:roll: Diabola...

Ja isto mislim (da ne kazem znam) da to nije njen profil. Nemoguce je. Boli nju dupe da se dopisuje sa nekim klincem (posto si 7 godina mladji od nje). ;) Nemoj da se zavaravas. Ne mislim nista lose. :)

Pa dobro, mozda glumi dobrotu pa hoce da mu odg. na pitanje...

Ali male su sanse za to...

Kad bude ponovo dolazila u srbiju, pa ako bude konferencija za stampu, samo je pitajte da li ima fejs...:lol:

Kako ti da objasnis detetu od 11 godina da se neko zeza sa njim? To neka nasa se unela u ulogu Tete i odgovara na pitanja fanova. Deca se zanose. Ali sta ces, ja sam pokusao pa sam ispao ljubomoran :hahaha:

Ahaha, ljuboran si..buuuu...:lol:

Ma neka ih, neka se bakcu sa "Tete" ako im je zanimljivo... Ali ja bih trazio da popricamo preko msn-a preko kamere, tu bi se tek dokazalo da l' je ona ili nije.:P

Ja se ne svadjam, ja im duboko u svom srcu verujem...:lol:

Salim se, neka ih... Nije ni Tete neka ribetina - boginja pa da sad ne moze niko da je ima na listi prijatelja... :P
Pa dobro ne mozemo svi da verujemo...:) Ne znam sta Victor vidi na njoj :roll::roll::roll: on moze imati 1000 puta bolju..dosta je uobrazena...ne znam ni kako se javila Davidu....jao cek Davide,pa ti si onaj mali sto si ih smorio :lol: auuu brate...Andres nije nista rekao vise,Victor ti je nalupao neke gluposti anda anda xDDD LOL a Naty je vecinu dela cutala...xDDD
I da vec smo otkrili da ona Alexandra nije prava :thumbdown:
A ne zelim da se vracamo na staru temu :) ko oce nek veruje,ali ne treba da zavitlava one koje veruju...:D da joj vidite slike pricali bi ste drugu pricu ;)

Pa dobro ne mozemo svi da verujemo...:) Ne znam sta Victor vidi na njoj :roll::roll::roll: on moze imati 1000 puta bolju..dosta je uobrazena...ne znam ni kako se javila Davidu....jao cek Davide,pa ti si onaj mali sto si ih smorio :lol: auuu brate...Andres nije nista rekao vise,Victor ti je nalupao neke gluposti anda anda xDDD LOL a Naty je vecinu dela cutala...xDDD
I da vec smo otkrili da ona Alexandra nije prava :thumbdown:
A ne zelim da se vracamo na staru temu :) ko oce nek veruje,ali ne treba da zavitlava one koje veruju...:D da joj vidite slike pricali bi ste drugu pricu ;)
Ne znam ni ja...meni ona nije nista posebno...
:confused:

Pa dobro ne mozemo svi da verujemo...:) Ne znam sta Victor vidi na njoj :roll::roll::roll: on moze imati 1000 puta bolju..dosta je uobrazena...ne znam ni kako se javila Davidu....

Vec smo pricali o tome, ni meni sad nije nista posebno... Osim sto ima para, dolazi iz dobre porodice, postala je veoma popularna zbog super serije i osim toga sto je zgodna(ako izuzmemo krive noge koje ste vi spomenuli)...:mrgreen: :mrgreen:

Mada, nije ni GIlje neki princ na belom konju...pre ce biti da je obrnuto...:lol:

Back