Seranovi

E, sto je fora, ja po drugi put gledam seriju, a nikad nisam odgledao od pocetka...nisam video ono vencanje Lusije i Dijega i njihovo upoznavanje...:dash:

@Matt

Slike su super...:ok:

E, gad dem't...:( Ja mislio...a svejedno nisam gledao ni to vencanje. A koliko je price bilo o tome kako su srecni sto su se opet sreli, a nisu prikazali taj scenario...:P

Juce sam prebacila na Seranove oko ponoci i potrefila bas na onaj deo kad pogine Lusija, treba li reci da sam plakala kao kisna godina :rida:. Sad dolazi nekoliko epizoda u kojima je Diego u teskoj depresiji, muka mi je to da gledam, a posle dolazi ona cupava Selija, od koje mi se :bljak:.

ja nisam plakao ni juce ni prosli put zato sto sam se isplakao gledajuci sve to na youtube-u a najvise sam plakao u zadnjoj ep. kada za doruckom na kraju ulaze iti i raul i onako se deru:(

ps:mislim da je ovo najj pitanje za Wap-u(:worth:) al ako jos neko zna neka napise:Pricali ste o skoro svim glumcima sem o Lurditas:lol:zna li neko nesto o njoj

ja nisam plakao ni juce ni prosli put zato sto sam se isplakao gledajuci sve to na youtube-u a najvise sam plakao u zadnjoj ep. kada za doruckom na kraju ulaze iti i raul i onako se deru:(

ps:mislim da je ovo najj pitanje za Wap-u(:worth:) al ako jos neko zna neka napise:Pricali ste o skoro svim glumcima sem o Lurditas:lol:zna li neko nesto o njoj

Svidja ti se a :per: ??

Ode Lusija :sad2::sad2::sad2:
Plakala sam cak i sat vremena nakon zavsetka epizode :sad2:
Ovo je prvi put da gledam kako je poginula,uvek sam se suzdrzavala da gledam na youtube-u,cekala na ovu cuvenu 107 epizodu da odgledam na TV-u...
Sad ce mi biti zaista tesko da gledam Dijega :(

I meni je to nekako tuznije nego pogibija Lusije, ali stvarno...znate da je kraj, pre te epizode sve su bile tuzne, a sad odjednom svi po starom, svi srecni...i KRAJ.:(

ewo nekih slicka: :D
4ra6o37.jpg

nataliasancheztoowuapaec4.jpg

c014f041.jpg

i1cj94.jpg

i nekoliko iz 8. sezone...da se podsetimo...
4tv70h.jpg

acu1jl.jpg

2e4w6lh.jpg

c_2_ma33.jpg

C_2_maincontent_15326_largeimage.jpg

C_2_maincontent_15328_largeimage.jpg

C_2_maincontent_15329_largeimage.jpg

nadam se da wam se swidjaju....:)

Back