Seranovi

E, sad je i ona Afrika retard...sto bih voleo da je koristila sa Manuom onaj probuseni kondom pa da zatrudni...idiot.:P

Iskreno, sad idu bas smorene epizode, nece biti uopste onoliko smeha koliko je bilo u prethodnim epizodama...:confused: Mrzi me i da gledam sad seriju.

Pa znam zato sto si otvorio njegovu temu. A zasto bi to radio ako ti nije omiljeni?
Sada dolaze smor epizode. Ne zato sto Lusija ide nego zato sto ce da kukaju celu sezonu za njom. Ja sutra ne gledam. Moja Lusi :besna: Meni su najjbolje epizode bile kada su Gilje i Tete bili mali, Markos i Eva se muvali, Lusija i Kandela bile tandem,kad je Santi muvao Lurditas..Naravno na prvom mestu sve ideje TRIA! Itd, itd...Sad ce Raul da padne u peti plan. Postace sporedan lik. Njesra zesce.

Mislio sam da će večeras,pošto se epizoda zove:"Pad Imperije Serano",pa zato ja mislio to je kraj,pali su zbog Lusije.

P.S.Umire sutra,siguran sam.Biće prikazana i poslednja večera(last dinner),a zatim sutra:Boom!!!

Na mene je Lusijina smrt bas ostavila jak utisak,zamalo da zaplacem ali nisam.Dok je moja majka pocela da cmizdri(prvi put sam je u zivotu video kako place) kao i moja sestra.
Medjutim na Dijegovu smrt nisam mogao da izdrzim :(

Da, to sam i ja neko vreme mislila, ali imam puno dokaza da je to stvarno on. Natalia nece da me prihvati, priznajem. Victora sam jedva ubedila da me add-uje. Ne dopisujem se nista posebno sa njim. Ponekad samo smislim neko pitanje za njega i on mi kratko, nabrzaka odgovori. I ja mogu veoma lako da te provalim da li lazes. Imala sam dosta iskustva sa takvim ljudima koji prave lazne profile poznatih.
mnogo si naivna :roll:
sto puta sam cuo kako su se fanovi nalozili na fake profile pa su ti ljudi morali javno da kazu kako nemaju facebook,twitter i slicna sranja...

Sada dolaze smor epizode. Ne zato sto Lusija ide nego zato sto ce da kukaju celu sezonu za njom. Moja Lusi :besna: Meni su najjbolje epizode bile kada su Gilje i Tete bili mali, Markos i Eva se muvali, Lusija i Kandela bile tandem,kad je Santi muvao Lurditas..Naravno na prvom mestu sve ideje TRIA! Itd, itd...Sad ce Raul da padne u peti plan. Postace sporedan lik. Njesra zesce.

Sve si rekao!:ok:

Na mene je Lusijina smrt bas ostavila jak utisak,zamalo da zaplacem ali nisam.Dok je moja majka pocela da cmizdri(prvi put sam je u zivotu video kako place) kao i moja sestra.
Medjutim na Dijegovu smrt nisam mogao da izdrzim :(

A brate...mene je ono mozda malo rastuzilo, ali da je toliko ljudi plakalo. Neverovatno.:p

@tema:lol:

Meni ce od sad biti smorna serija tj. epizode ce biti smorne zato sto sam ja, do smrti Lusije, mastao o tome da mi je onakva porodica, da sam ja GIlje, a sad ce svi pasti u tugu, a pri pokusaju da se dignu pasce jos dublje...znaci sad ide samo tuga i ocaj od epizoda.:cry:

Pa znam zato sto si otvorio njegovu temu. A zasto bi to radio ako ti nije omiljeni?
Sada dolaze smor epizode. Ne zato sto Lusija ide nego zato sto ce da kukaju celu sezonu za njom. Ja sutra ne gledam. Moja Lusi :besna: Meni su najjbolje epizode bile kada su Gilje i Tete bili mali, Markos i Eva se muvali, Lusija i Kandela bile tandem,kad je Santi muvao Lurditas..Naravno na prvom mestu sve ideje TRIA! Itd, itd...Sad ce Raul da padne u peti plan. Postace sporedan lik. Njesra zesce.

To su bile epizode...
:besna::besna::besna:
Zanima me kako ce jos toliko epizode ziveti bez Lucije!NA smrt Dijega sam:udriglavu::udriglavu::udriglavu::rida::rida::rida:
A izgleda da cu to uraditi i za Lucijinu!

Vuče,što pišeš toliko postova zaredom? :O

Nego,Dijego će skočiti s mosta kad vidi praznu kuću...Gilje i Tete u Francuskoj,Kuro u zatvoru,Lusija kod SVETOG PETRA...
Ode i skoči...
Nije trebao da bude tako tužan kraj.

Ubio se zato sto je mislio da nista nije dobro uradio. Kuro je postao delikvent, ovo dvoje pobegli od kuce. Izneverio je Lusiju i samog sebe. Al se proseravam.
I to sve je sanjao:thumbdown:
A najbolje je kad se pojavi Lusijina sestra nikad pomenuta do tada.

Poslednja izmena:

Back