Vuk Rajevic
Zainteresovan član
- Poruka
- 152
I ja gledam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel je u cetvrtak ili u petak?Mislim da cu tada da presusim od plakanja....
![]()
Pa nije ni cudo sto te nervira kad ti je Gilje omiljeni lik
Pored tria tebi je onaj balavi Gilje super lik.
Evo ja gledam lepu Lusiju i uzivam.
mnogo si naivnaDa, to sam i ja neko vreme mislila, ali imam puno dokaza da je to stvarno on. Natalia nece da me prihvati, priznajem. Victora sam jedva ubedila da me add-uje. Ne dopisujem se nista posebno sa njim. Ponekad samo smislim neko pitanje za njega i on mi kratko, nabrzaka odgovori. I ja mogu veoma lako da te provalim da li lazes. Imala sam dosta iskustva sa takvim ljudima koji prave lazne profile poznatih.
Sada dolaze smor epizode. Ne zato sto Lusija ide nego zato sto ce da kukaju celu sezonu za njom. Moja LusiMeni su najjbolje epizode bile kada su Gilje i Tete bili mali, Markos i Eva se muvali, Lusija i Kandela bile tandem,kad je Santi muvao Lurditas..Naravno na prvom mestu sve ideje TRIA! Itd, itd...Sad ce Raul da padne u peti plan. Postace sporedan lik. Njesra zesce.
Na mene je Lusijina smrt bas ostavila jak utisak,zamalo da zaplacem ali nisam.Dok je moja majka pocela da cmizdri(prvi put sam je u zivotu video kako place) kao i moja sestra.
Medjutim na Dijegovu smrt nisam mogao da izdrzim![]()
Pa znam zato sto si otvorio njegovu temu. A zasto bi to radio ako ti nije omiljeni?
Sada dolaze smor epizode. Ne zato sto Lusija ide nego zato sto ce da kukaju celu sezonu za njom. Ja sutra ne gledam. Moja LusiMeni su najjbolje epizode bile kada su Gilje i Tete bili mali, Markos i Eva se muvali, Lusija i Kandela bile tandem,kad je Santi muvao Lurditas..Naravno na prvom mestu sve ideje TRIA! Itd, itd...Sad ce Raul da padne u peti plan. Postace sporedan lik. Njesra zesce.
E, sad je i ona Afrika retard...sto bih voleo da je koristila sa Manuom onaj probuseni kondom pa da zatrudni...idiot.![]()
Iskreno, sad idu bas smorene epizode, nece biti uopste onoliko smeha koliko je bilo u prethodnim epizodama...Mrzi me i da gledam sad seriju.
NA smrt Dijega sam![]()
Vuče,što pišeš toliko postova zaredom? :O
Nego,Dijego će skočiti s mosta kad vidi praznu kuću...Gilje i Tete u Francuskoj,Kuro u zatvoru,Lusija kod SVETOG PETRA...
Ode i skoči...
Nije trebao da bude tako tužan kraj.
Vuče,što pišeš toliko postova zaredom? :O
Nego,Dijego će skočiti s mosta kad vidi praznu kuću...Gilje i Tete u Francuskoj,Kuro u zatvoru,Lusija kod SVETOG PETRA...
Ode i skoči...
Nije trebao da bude tako tužan kraj.
Upravo tako...Došao neki bezobrazni klinac,i nagovorio ga da vozi,i Kuro zgazio matorog...
Jadan Kuro......
Sad počinju sranja od epizoda.Kad Lusija umre.
Ja gledam večeras
![]()