Seranovi

Jooj koliko sam jedva necekala ovu epizodu :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:
Sigurno je da cu plakati,posto sam preplakala celu epizodu kad su se Tete i Gilje posvadjali,a za ovo necu ni da pomisljam :besna:
Kucketina Afrika,znala je da odvadi Rula od Lole a sad ga ispalila sa tupavim Manuom :thumbdown:
Ali....:sad2:....od veceras se sve menjaaa :sad2:

Jes da je Kandela uvek bila mrgud i to...Al,ne može da funkcioniše serija bez nje...bila je zextra...mada svidelo mi se i kad je otišla,pa je Fiti počeo da ludi,travel to Australia itd.

Večeras svima preporučujem da gledaju...Ja sam ovo gledao pre godinu i kusur i neću da pogledam buđavi klip koji ste postavili...

The Last Dinner:Lucias death

Upravo tako...Došao neki bezobrazni klinac,i nagovorio ga da vozi,i Kuro zgazio matorog...

Nije tako,nije ga ubio,samo mu je nešto slomio.

I nije to bezobrazni klinac nego Huan,s kojim je išao i u Sevilju i proputovao pola Španije.

Samo gde je ono Kuro otišao?Ne može u zatvor kad ima 12-tak godina(ili 13).Ličilo je na neku laboratoriju(lobotomija :per:)

Ajoj.Gledaću večeras.:cry:.Počinje žalost i gluposti od epizoda u seranovima,baš šteta:cry:

Jedva čekam,možda ponovo puste sledeće godine kad se završe sve epizode,možda puste po 5. put,pogledaću ponovo sve epizode:(

Jooj koliko sam jedva necekala ovu epizodu :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:
Sigurno je da cu plakati,posto sam preplakala celu epizodu kad su se Tete i Gilje posvadjali,a za ovo necu ni da pomisljam :besna:
Kucketina Afrika,znala je da odvadi Rula od Lole a sad ga ispalila sa tupavim Manuom :thumbdown:
Ali....:sad2:....od veceras se sve menjaaa :sad2:

Krava jedna Afrika!!!!!!!!!:ok:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:
:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::besna::besna::besna::besna::besna::besna:
Lusija!!!! Bash mi zao Dijega, Tete, Karmen.....bash je bila lepa owa shpica na kraju...:besna:

E bruka...rastuzilo me nacisto!:cry:

Taman sam mislio da nece veceras Lusija umreti...ovo je do pola bila jedna od najsmesnijih epizoda, a ipak od pola je postalo najtuznija epizoda.:(

Mada sam se valjao od smeha zbog kostima od raula, ali...u'vati me bedak zbog njega i one kucke...a i zbog Lusije...e u ****, veceras necu spavati lepo...:cry:

Bas zextra posao...pile...

*In memoriam:Lucia Gomez Casado(1965-2007)
-Lucia died in a car trash on September 17 2007,on birthdate of her nephew Santiago Serrano Salgado Junior.

Ovakva epizoda je za pamćenje...ubedljivo najbolja epizoda...

Back